in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023: Eto ga opet – retrogradni Merkur a mesec će biti pun energije i intenzivnih promena

STRELAC

Posao.

Ovo je faza strateškog rasta. Iako trenutne nagrade mogu izgledati neuhvatljivo, shvatite da vaši napori postavljaju osnovu za budući uspjeh.

Moći ćete da ostvarite svoje ciljeve uz saradnju i pomoć kolega. Zajedničko razmišljanje može dovesti do prodornih ideja. Budite otvoreni za povratne informacije, jer je to od ključnog značaja za usavršavanje vaših strategija.

Ako se bavite javnim sektorom i politikom, možete se suočiti sa zavišću, intrigama i planskim naporima suprotne strane da vas diskredituje i izbaci iz posla. Prihvatite pomoć iskusnijih, ostanite suzdržani i izbjegavajte impulsivne reakcije i postupke.

Ljubav.

Ljubav i lične veze ovog mjeseca dobijaju sanjivu i romantičnu nijansu. Ako ste slobodni, slučajan susret može dovesti do burne romanse, a za vaše emocionalno zdravlje je od najveće važnosti da razlikujete trenutnu fascinaciju i zaljubljenost od mogućnosti za razvijanje duboke intimnosti.

U trenucima uzleta se možete osjećati ekstatično, a u trenucima padova zamišljeno i zapitano. Prihvatite ovo emocionalno putovanje kao bitnu fazu ličnog rasta.

U partnerskim odnosima uživaćete u udobnosti svakodnevne intimnosti i otvorene komunikacije. Vodite računa da izrazite jasno svoju istinu, dok ste istovremeno otvoreni da čujete i shvatite partnerovu perspektivu.

Ako je na redu podizanje odnosa na viši nivo, ulazak u zajednicu ili brak, sada možete o tome da razgovarate bez zadrške i da postavite određene granice i napravite dogovore koji će biti dugoročno održivi i koji će usmjeriti razvoj vašeg odnosa.

Zdravlje.

Proširite sve aspekte svog mentalnog, emocionalnog i fizičkog života, na selektivan način. Ovo je dobro vrijeme za detoksikaciju na svim nivoima.

Smanjite loše navike, uvedite poseban režim ishrane i vježbanja, okružite se pozitivnim i stabilnim ljudima i okrenite se duhovnim praksama i mentalnim tehnikama koje promovišu smirenost i jasnoću.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2023: Ljubavnica, pismo, čežnja i neiskrenost