in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: OČEKUJU VAS VELIKE PROMENE NA LJUBAVNOM PLANU KOJE NISTE PLANIRALI

LAV

POSAO

Stelijum planeta u znaku Ovna na Lavove deluje stimulativno pa im neće faliti akcije, uzbuđenja i energičnosti. Sada imate dovoljno snage i samopouzdanja da se uhvatite u koštac sa bilo kakvim životnim izazovom. Imaćete potrebu za takmičenjem i iskazivanjem. Ovo bi moglo da dovede do loše komunikacije sa neistomišljenicima ili sa onima koji nisu spremni da vam se dive i da vam aplaudiraju. Sada treba uzeti u obzir da imate izuzetne organizatorske sposobnosti koje su korisne kako vama tako i vašim saradnicima i poslodavcima, a to treba iskoristiti. Ako ste nešto hteli da promenite, u aprilu planete vas podržavaju u vašoj nameri mada odluke treba donositi tek krajem meseca. Ambiciozni ste, ali ne i odlučni, poletni i strpljivi.
Očekivanja na polju finasija su predimenzionirana pa pažljivo raspolažite resursima koje imate.

LJUBAV

Mlađe osobe i oni koji nemaju stalnu ili dugu vezu su u mnogo povoljnijem periodu nego oni koji su u sigurnim odnosima. Sumnjičavost, zabrinutost i nezadovoljstvo u glavnom će ophrvati ove druge pa će tražiti izlaz u avanturama, flertovima i promenama. Ovo bi moglo iz temelja prodrmati već ionako nestabilnu strukturu pa se tokom aprila najlakše i najneočekivanije izlazi iz braka ili stabilnih odnosa. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju mogućnosti da zablistaju i da se istaknu i tako postanu zapaženi i poželjni za suprotni pol. Zračićete snezualnošću i se*sipilom i nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. U vezu vas uvlači erupcija strasti i emotivnih izliva. Nažalost, malo je verovatno da to može potrajati duže vreme jer će se osećanja vrlo brzo potrošiti.

ZDRAVLJE

Ako ste stariji, osetićete priliv energije na kratko što vas može prevariti po pitanju vaših mogućnosti. U svakom slučaju, sada imate priliku da nađete pomoć ili način na koji se treba lečiti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2020: IMAĆETE OSEĆAJ DA VI VIŠE PAŽNJE I STRPLJENJA ULAŽETE U ODNOS KOJI IMATE NEGO PARTNER

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART 2020: UKOLIKO IMATE PARTNERA, DANAS SE MOGU JAVITI ODREĐENE SUMNJE KOD VAS