in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: OČEKUJU VAS VELIKE PROMENE NA LJUBAVNOM PLANU KOJE NISTE PLANIRALI

STRELAC

POSAO

Saturn će napraviti selekciju vaših želja, planova, očekivanja i ciljeva. Ovo je vrlo mudra selekcija čije posledice će biti dugoročne. Doći će do zastoja i prilagođavanja zbog problema koji su se od ranije nakupili, a niste ih na vreme rešavali. Ipak, prilike za poboljšanje postoje pa ako umete da ih iskoristite, ciljevi će biti ostvareni. Problem je što postoji mnoštvo planova. Morate se fokusirati, a to sada nije jednostavno jer biste želeli više stvari od jednom. Najpovoljniji period je za one koji se bave kreativnim poslom, koji su sportisti ili lideri u svojoj delatnost. Mnogi će imati priliku da se zaposle ili da promene radno mesto, a neki će pokrenuti i sopstveni biznis. Na finansijskom planu neophodno je da se bolje organizujete jer ste već u situaciji kada troškovi prevazilaze mogućnosti koje su vam na raspolaganju.

LJUBAV

Iz vaše podsvesti izbijaju strahovi i strepnje za koje niste ni znali da postoje. Ali, lako ćete ih prevazići jer stelijum planeta u znaku Ovna podržava i vaše Sunce i vašeg vladara.

Mlađe osobe će imati niz prilika za zabavu i mogućnosti za kontakte. Veze koje sada počinju mogu postati duge, a možda i stabilne jer će većina Strelaca sresti karmičke partnere. Za vas će pokazati interesovanje više osoba, ali samo jedna je prava i to ona kojoj pridajete najmanje pažnje i kojoj se najviše morate prilagoditi. Osobe koje su u braku ili dugim vezama moraće da promene merila vrednosti. Kao i da ne dopuste mešanje sa strane i prihvatanje iskušavajućih situacija. Sukobi i nesporazumi u glavnom će nastati usled finasijske nestabilnosti. Obratite pažnju na svoje raspoloženje koje prilično varira i zbunjuje okolinu.

ZDRAVLJE

Moguće su glavobolje kao i problemi koji potiču od načina ishrane.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2020: IMAĆETE OSEĆAJ DA VI VIŠE PAŽNJE I STRPLJENJA ULAŽETE U ODNOS KOJI IMATE NEGO PARTNER

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART 2020: UKOLIKO IMATE PARTNERA, DANAS SE MOGU JAVITI ODREĐENE SUMNJE KOD VAS