in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

KLIKNI OVDE I PROČITAJ ŠTA TE ČEKA!

OVAN ♈

POSAO

Dragi Ovnovi,
Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za obrt novca i nalaženje tajnih kanala za ostvarivanje bolje zarade. Ostvarićete uspeh ako se bavite zdravstvom ili dizajnom. Kvadrat Sunca sa Neptunom vam donosi teškoće u saradnji sa inostranim partnerima. Nailazićete na nesporazume i neispunjena očekivanja, a najviše od svega će vam nedostajati podrška vašeg mentora ili nadređene osobe. U drugoj dekadi decembra će Venera praviti odnos sa Plutonom, što će vam omogućiti da uvećate platni promet kroz saradnju sa investitorima koji će biti spremni da ulažu velike projekte. Vaši nadređeni će vam poveriti važne radne zadatke koji će vam omogućiti da dođete na položaj gde dobijate mogućnost rukovođenja i donošenja odluka, zahvaljujući trigonu Sunca sa Marsom. Budite pažljivi jer će odmah biti nezadovoljnih kolega koji će biti zavidni i koji će želeti da se uz pomoć spletki popnu lestvicu više.

To će vam otežavati izvršavanje planiranih zadataka. Proverite dobro sve informacije jer ćete poneke biti lažne i neproverene. Venera će sredinom decembra praviti odnos sa Jupiterom i Saturnom. Iskoristite mogućnost da investirate u nove projekte jer vam se kasnije neće pružiti nova mogućnost koja će biti dovoljno isplativa. Veliki i dugoročni projekti će vam doneti dobitke. Venera 15. decembra ulazi u znak Strelca i donosi vam nove mogućnosti za pokretanje saradnje sa inostranim partnerima. Saturn ulazi u znak Vodolije 17. decembra, a dva dana kasnije i Jupiter ulazi u Vodoliju. Konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji doneće vam mogućnost za započinjanje dugoročne i finansijski isplative saradnje sa društvenim institucijama. Kvadrat Marsa sa Plutonom 25. decembra doneće vam sukobe sa nadređenima zbog tvrdokornih stavova. Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblasti finansija, u poslu gde su stručnjaci i za koji imaju licencu, kao i da pokrenu sopstveni posao.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Skladni aspekti Venere koja vlada vašim poljem ljubavi sa Neptunom, Plutonom i Jupiterom u prvoj polovini decembra doneće vam više intimnih i romantičnih trenutaka sa voljenom osobom. Pružiće vam se mogućnosti da budete aktivniji i uspešniji u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Jedno drugom ćete pružati pažnju, podršku i iskrena, duboka osećanja. Venera će u drugoj polovini decembra ući u znak Strelca i otvoriće vam mogućnost da odete sa vašim partnerom na zajedničko putovanje u inostranstvo gde biste mogli provesti prijatne zajedničke trenutke, zabaviti se i dobro se odmoriti. Moći ćete da se potpuno posvetite jedno drugom. Kada ste za to raspoloženi družićete se sa zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

Iskoristite decembar za upoznavanje novih ljudi jer će se od novih poznanika izdvojiti nekolicina koji će biti ozbiljni kandidati za buduću emotivnu vezu. Najviše će vas privući osoba koju ćete upoznati kroz zajedničke aktivnosti u nekom vidu društvenog angažovanja. Kako ćete želeti da imate stabilnu i ozbiljnu vezu, odmah ćete primetiti ko je prijemčiv za to, a ko je u vašoj blizini samo radi avanture. U trećoj dekadi decembra započećete novu emotivnu vezu i bićete srećni. Stariji Ovnovi će se početi češće privatno viđati sa osobom koju su upoznali nedavno kroz poslovne aktivnosti jer će oboje otkriti kako imaju vrlo slična interesovanja. Pojaviće se emocije ali i strasti. Ući ćete u intimne odnose i emotivnu vezu.

ZDRAVLJE

Prva polovina decembra vam donosi pojačani stres i meteoropatske smetnje, što će biti prouzrokovano kvadratom Merkura sa Neptunom. Potrebno je da se više odmarate i da nađete više vremena za psihofizičku relaksaciju. Druga polovina decembra vam donosi stabilno zdravlje. Bićete fizički aktivni, imunitet će vam se pojačati i osećaćete se odmorno. Vaša ishrana treba da sadrži više kalorija ali i hranu sa vlaknima koja poboljšava probavu. Jedite jabuke, pomorandže, banane i suvo grožđe. Od povrća će vam prijati karfiol, grašak, sočivo, peršun i celer. Ribu i belo pileće meso možete pripremati više puta nedeljno. Jaja, sir, integralni hleb i žitarice jedite umereno. Izbegavajte alkoholna pića i brzu hranu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE