in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

RIBE ♓

POSAO

Drage Ribe,
Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom koji prolazi kroz vaš znak, što će vam dati vrlo povoljne mogućnosti za prekvalifikaciju, stručno usavršavanje ali i za dobijanje podrške finansijske i stručne za realizaciju vaših radnih zadataka. Imaćete dobar osećaj kako da organizujete svoje obaveze i kako da se postavite prema drugima da bi vam pomogli u efikasnijem ostvarivanju vaših obaveza. Kvadrat Sunca sa Neptunom doneće vam pritiske od strane nadređenih, a ako imate sopstveni biznis bićete nesigurni i neodlučni u donošenju odluka što će vas usporiti i ometati u radu. U drugoj dekadi decembra Venera će praviti odnos sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam omogućiti bolju saradnju sa inostranim partnerima, obrazovnim i naučnim institucijama i raznim stručnjacima koji će vam biti važni za ostvarenje vaših ciljeva. Imaćete uspeha ako se bavite trgovinom uvoznom robom, izdavanjem knjiga i publikacija, visokim obrazovanjem, transportom na duge relacije i turizmom. Vaše rukovodeće sposobnosti doneće vam uvećanu zaradu.

Venera će 15. decembra ući u znak Strelca i vaše polje posla i karijere. Imaćete više osećaja za formu, lepotu i sklad, što će vam doneti uspeh ako se bavite kreativnim poslom, dizajnom ili arhitekturom. Ostvarićete bolju saradnju na svim poljima. Saturn će ući u znak Vodolije 17. decembra, a nakon dva dana, 19. u mesecu će i Jupiter ući u Vodoliju. Konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji omogućiće vam da pokrenete realizaciju projekta koji ste duže vreme pripremali u tajnosti i koji vam može doneti prednost nad konkurencijom. Vaše ideje će se pokazati dobitnom kombinacijom, bez obzira koliko delovale nesvakidašnje. Moguća su neslaganja sa saradnicima oko novca. Neočekivano ćete započeti nove pregovore. Nezaposlene Ribe će dobiti šansu da se zaposle u oblastima trgovine, obrazovanja, turizma i menadžmenta. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni posao ako to imate u planu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti kvadrat sa Neptunom u prvoj polovini decembra, što će dovesti do otkrivanja nekih tajni koje ste vaš partner i vi skrivali jedno od drugog. To će dovesti do prolaznih nesuglasica, nepoverenja i međusobnih optuživanja, sve dok ne utvrdite da nije reč o nečem ozbiljnom, pa ćete biti spremni da to rešite i ostavite iza sebe. Bićete tolerantni. Merkur će u drugoj polovini decembra praviti konjunkciju sa Suncem i trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da započnete sa ostvarivanjem jednog zajedničkog cilja i da uživate u svakodnevnim zajedničkim aktivnostima. Poboljšaćete međusobnu komunikaciju i bićete u mogućnosti da u vašu vezu unesete nešto novo, što će vas zbližiti i doneti vam sklad.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koju ćete upoznati kroz poslovnu saradnju ili kroz zajedničke društvene akcije. Dopašće vam se na prvom mestu izgled te osobe, a posebno ćete biti privučeni njenom originalnošću u nastupu, inteligencijom i ambicijom. Počećete da se viđate i provodite zajedničko vreme u prijatnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima. Vaša simpatija će delovati podsticajno na vas. Pojaviće se obostrane emocije. Krajem meseca ćete spontano započeti skladnu emotivnu vezu. Nešto starije Ribe će biti romantične i lako će se zaljubljivati. Početkom decembra ćete upoznati osobu koja će vam delovati kao idealan partner i srodna duša ali ćete oboje biti suzdržani jer nećete želeti da se dogodi nešto nepoželjno.

ZDRAVLJE

Kvadrat Sunca sa Neptunom u prvoj dekadi decembra može vam doneti sklonost upalnim procesima koje prati visoka temperatura, a uzrok može da bude virusna infekcija. To će biti lakšeg oblika i brzo će proći. Bićete podložni hormonskom disbalansu i meteoropatskim smetnjama. U drugoj polovini meseca bićete stabilnog zdravlja i puni pozitivne energije. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su hranljive, a ujedno sadrže materije koje omogućuju vašem organizmu da izbacuje štetne materije. Voće i voćni sokovi su važan deo vaše ishrane. Uzimajte pomorandže, jabuke, kivi i ananas. Od povrća možete praviti čorbe sa dodatkom pilećeg ili goveđeg mesa. Riblja čorba će vam takođe prijati.

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE