in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

OVAN ♈

POSAO

Odmah na početku maja Merkur će praviti konjunkciju sa Uranom u vašem polju novca i doneće vam nove ideje kako biste mogli da pokrenete nešto što bi vam donelo stabilnu zaradu na duži vremenski rok. To bi moglo da bude povezano za trgovinu na malo prehrambenom robom i uopšte nečim što je povezano za osnovne potrebe domaćinstva. Počećete da razrađujete tu ideju ali nećete ništa novo pokretati dok ne budete sigurni u vaše planove. Kvadrat Venere sa Neptunom vas upozorava da budete pažljivi u vezi dogovora kada je reč o finansijama jer će postojati nejasnoće koje bi mogle da vam nanesu gubitke ako ih ne razjasnite sa pregovaračima. Merkur će 9. i 10. maja praviti trigon sa Plutonom i Jupiterom koji prolaze kroz vaše polje posla i karijere. Uspećete da nađete adekvatno rešenje da poboljšate vaš poslovni status i tu ćete se poslužiti vašom veštinom komunikacije, dok će vaše organizacione sposobnosti doći do pojačanog izražaja. Ostvarićete uspeh u trgovini. U drugoj dekadi maja će Saturn krenuti retrogradno, što će usporiti razvoj vaših planova.

Merkur će 11. maja ući u znak Blizanaca i narednog dana će praviti trigon sa Saturnom. Počećete da se povezujete sa dugogodišnjim saradnicima i da se dogovarate oko zajedničkih aktivnosti. Mars će 13. maja ući u znak Riba i Venera će krenuti retrogradno. Obratite pažnju na sve što vam deluje nejasno i u čemu nemate iskustva u radu. Izbegavajte bavljenje takvim radnim zadacima. Finansije će vam biti ograničene, pa nije vreme za nove investicije, već za preduzimanje mera koje će sprečiti gubitke. Jupiter će krenuti retrogradno što će još više usporiti razvoj vaših planova. U trećoj dekadi maja aspekt Marsa sa Uranom će vas motivisati da usmerite energiju u razradu ideja kojima ćete održati vaš posao stabilnim. Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine i komunikacija. Honorarni rad i rad od kuće će vam biti na raspolaganju i dobro bi bilo da prihvatite što vam se ponudi.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će 4. maja praviti kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do nesuglasica između vas i voljene osobe zbog nekih tajni koje će izaći na videlo, a koje ste u prošlosti vešto skrivali jedno od drugog. Počeće optužbe ko je doveo do toga da krenu prevare i laži u vezi. Potrudite se da tragate za rešenjem, umesto da gubite vreme na dokazivanje ko je glavni krivac. Venera će 13. maja krenuti retrogradno, što će dodatno dovesti do udaljavanja između vas i vašeg partnera. Najbolje što možete da učinite je da porazgovarate o onome što ste dugo odlagali, a što se tiče vaših osećanja. U trećoj dekadi maja Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom i uspećete da se složite oko načina kako da vratite izgubljeno poverenje.

Ako ste slobodni:

Početkom maja ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja nije slobodna. Ući ćete sa tom osobom bez razmišljanja u tajnu vezu ali ćete ubrzo shvatiti da osim fizičke privlačnosti nemate ništa zajedničko što bi dovelo do emotivnog zbližavanja. Osećaćete se razočarano. Venere će krenuti retrogradno 13. maja i doći će do udaljavanja između vas i osobe sa kojom ste ušli u tajnu vezu. Nećete imati teme za razgovor. Prekinućete vezu. Nije preporučljivo da ulazite u novu. Stariji Ovnovi će saznati da osoba koja im se dopada ima nekog drugog s kim se tajno viđa. To će vas razočarati i odustaćete od pokušaja da privučete vašu simpatiju. Do kraja meseca slabe su šanse da upoznate nekog novog.

ZDRAVLJE

Vodićete više računa nego obično o vašem zdravlju i to će vam omogućiti da se osećate dobro i da budete uglavnom stabilnog zdravlja. Pridržavaćete se preventivnih mera za očuvanje zdravlja, pratićete program svakodnevnih fizičkih vežbi, zdravo ćete se hraniti ali je neophodno da se više odmarate. Smetnje su moguće sa cirkulacijom i hormonima. Vaša ishrana treba da sadrži vitamine, naročito C i D, a dobro bi bilo i da uzimate magnezijum. Voće vam je važno u ishrani, pa vam se preporučuju jagode, banane, ananas, jabuke, kao i sok od ceđenog limuna. Od povrća jedite brokoli, kelj, šargarepu, spanać, sočivo i grašak u većim količinama. Mleko, meso i hleb uzimajte umereno.

SREĆNI BROJEVI

7, 12, 16, 20, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.