in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

BLIZANCI ♊

POSAO

Merkur će na samom početku maja praviti konjunkciju sa Uranom u vašem polju tajni. To će vas motivisati da se povučete i počnete da razrađujete ideje koje ćete imati u vezi pokretanja novog posla ili novih radnih zadataka, a koje će imati za cilj da vam donesu prednost nad konkurencijom, napredak u karijeri i koje se odnose na nešto novo i originalno što će se naći u vašoj poslovnoj ponudi. Posebno ćete biti u mogućnosti da ostvarite uspeh na polju konsaltinga. Kvadrat Venere sa Neptunom doneće vam nejasnoće oko poslovnih odnosa, ličnog nastupa i načina kako ćete predstaviti vašu poslovnu ponudu. Nailazićete na nerazumevanje saradnika, klijenata i nadređenih. Budite pažljivi sa finansijama. Merkur koji vlada vašim znakom, praviće konjunkciju sa Suncem i pokrenuće vas da se potrudite oko svega što zavisi od vas ali će to zahtevati da vaše ideje ne iznosite u javnost dok ne budete mogli da ih pokrenete praktično.

Merkur će praviti aspekt sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da poboljšate platni promet i prevaziđete prepreke. Merkur će 11. maja ući u vaš znak i činiće vas veštim i dobro organizovanim u svemu gde treba da pokažete vaše radne sposobnosti. Saturn, Venera i Jupiter će krenuti retrogradno u drugoj dekadi maja. To će vas usporiti u razvoju velikih i dugoročnih projekata, otežaće platni promet i bićete primorani da dosta vremena i napora ulažete u saradnju i poslovne odnose kako bi mogli da funkcionišu optimalno. Mars će ući u znak Riba i vaše polje posla. Bićete zauzeti na više različitih poslova, što će vas iscrpljivati jer će vam biti teško da sve to organizujete. U trećoj dekadi maja Sunce će ući u vaš znak i doći će do izražaja vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti. Moraćete da se prilagođavate okolnostima. Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao i to najviše nešto što mogu da rade od kuće. To može biti i honorarni ili freelance posao.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Vaš odnos sa voljenom osobom biće većim delom skladan u prvoj polovini maja. Imaćete dovoljno vremena i volje da se bavite zajedničkim aktivnostima koje će vam oboje ispunjavati zajedničko vreme i u kojima ćete uživati. Vodićete razgovore o raznim temama koje će vam prijati i koje će pozitivno delovati na dalji razvoj vaše emotivne veze. Druga polovina maja će vam biti korisna za rešavanje svega što vam je u proteklom periodu pravilo teškoće u odnosu sa voljnom osobom. Jupiter će biti retrogradan i navešće vas da se posvetite onome što ste zajedno planirali, ali ste morali da odlažete zbog nepovoljnih okolnosti. Trigon Sunca sa Jupiterom omogućiće vam da uvećate zajedničke finansije.

Ako ste slobodni:

Provodićete više vremena nego obično na društvenim mrežama i sajtovima za upoznavanje gde ćete proširiti vaše kontakte i poznanstva. Početkom maja upoznaćete osobu koja će vas zainteresovati jer ćete sa njom ubrzo uspostaviti otvorenu komunikaciju o brojnim temama koje vas oboje interesuju. Doći će i do međusobne simpatije i razmenjivanja poruka emotivne sadržine. Zaljubićete se i nastaviti odnos ali nećete biti još u mogućnosti da se lično upoznate. Veza je moguća. Stariji Blizanci će u drugoj polovini maja obnoviti kontakt sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi. Započećete intenzivnu komunikaciju i probudićete osećanja koja ste imali jedno prema drugom. Moguće je da obnovite vezu.

ZDRAVLJE

Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam sklonost povredama, pa budite pažljivi prilikom fizičkih vežbi, kretanja i eventualno u saobraćaju. Isto tako, pažljivo rukujte oštrim alatom i predmetima. Bićete osetljivi na stres, pa su moguće i psihosomatske smetnje. U drugoj polovini maja bićete stabilnog zdravlja i poboljšaće vam se imunitet i kondicija. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži energetske i gradivne namirnice. Potrebno je da ojačate imunitet. U tom će vam pomoći sveže povrće kao što je šargarepa, spanać, zelena salata, mladi krompir i sočivo. Jedite svakodnevno integralne žitarice, sir i nešto češće ribu i pileće meso. Od voća jedite smokve i urme. Izbegavajte brzu hranu, alkoholna pića i slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

7, 11, 19, 23, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.