in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

JARAC

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite u dosta skladnom odnosu sa voljenom osobom. Možda niste oboje najzadovoljniji I ekstatični od sreće, ali obostrana podrška I makar trud da razumete jedno drugo svakako je tu. Ukoliko želite da dodatno pokažete dobru volju, ispunite to obećanje koje ste davnih dana dali partneru I već zaboravili na njega, jer druga strana to nestrpljivo očekuje. Sitnicama se može sve popraviti I srediti. Mali znaci pažnje I ljubavi mogu da učine mnogo za vaš odnos. Slobodni Jarčevi – kvadrat Venere koja vlada vašim poljem ljubavi sa Uranom može vam doneti flert ili neku neobaveznu, malo slobodniju priču. Naravno, ukoliko to želite I ukoliko još uvek niste opsednuti nečim što je bilo I prošlo…..

Posao

Ni vi sami ne znate šta je od informacija koje dobijate tačno a šta ne. Nisu vam neki ljudi jasni i ne znate da li se možete osloniti na njihova obećanja, ali se nadate najboljem. Dosta toga izgleda kao da se pokreće, ali vi još uvek ne vidite onu pravu svetlost na kraju tunela i imate osećaj da će ovaj put kroz neizvesnost još dugo trajati. Neće, ne brinite. Nekih otvorenih ponuda i iznenadnih prilika će biti ove sedmice, ali budite oprezni kada je sklapanje dogovora u pitanju. Sve treba proveriti tri puta.

Novac

Imaćete priliku za nešto olakšane novčane prilive, ali isto tako – možete sami sebi izbiti novac iz džepa potezima o kojima niste dobro promislili.

Zdravlje

Ako nešto kašljucate, osećate grebuckanje u grlu – nemojte se lečiti sami, ipak bi bilo bolje da odete kod lekara…

Hrana

U periodu ste kada ćete češće nego inače želeti da pomalo ugodite sebi I uživate u slatkim I slanim zalogajima. Nema ničeg lošeg kada je uživanje u hrani u pitanju, pogotovo što vi umete da kontrolišete sebe I ne preterate ni u čemu.

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA