in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

STRELAC

Ljubav

Vrlo slična situacija kao I u prethodnoj nedelji sa emotivnim partnerom, a budite sigurni da se ovo može prolongirati I na dalje. Pošto trenutno postoji nerazumevanje, ono što je potrebno jeste truditi se da I pored različitih stavova po mnogim pitanjima – negde ipak pronađete zajednički jezik. Nije nemoguće, mada se mora priznati da će vam ovaj zadatak odvlačiti dosta energije….i živaca. Slobodni pripadnici ovog znaka – prošlost ili neko ko se duže vreme mota oko vas sve više postaju aktuelni I sve češće zauzimaju mesto u vašim mislima. Jednostavno – kao da vam se neka osoba “zakucala” u glavu I nikako ne uspevate da je izbacite. Sve ima svoje razloge, samo da znate. A ubrzo ćete videti koje….

Posao

Neki dogovori će u ovoj nedelji biti sklopljeni, ali samo u nekoj osnovnoj, okvirnoj formi. Još uvek ne možete računati na njih, ali vremenom će I to doći na dnevni red. Potrebno je da se mnogo toga iskristališe I dođe na svoje mesto. Čak I ako konkretno bacite potpis na ugovor, malo je verovatno da sa tim poslom ili projektom možete započeti sada, osim ako je to neki dodatni angažman ili povremen poslić. Ulazite u period u kojem je potrebno da svoje znanje dopunite ili unapredite. Učinite to.

Novac

Nije period za bilo kakve rizične investicije ili ulaganja. Pare vam se mogu izvući iz džepa na brzinu, a biće teško nadoknaditi gubitak.

Zdravlje

Problemi zbog neadekvatnog načina ishrane. Takođe – osetljivost grla, pluća, bronhija. Dame bi mogle da prekontrolišu rad štitne žlezde.

Hrana

Da ne biste sami sebi “pojeli džigericu”, to jest – da ne biste zbog ishrane imali problem sa jetrom I žučnom kesom – ubacite na svoj meni namirnice koje će vam biti od pomoći. Jabuke, proso, heljdu, cveklu, šargarepu, kupus I citruse. Pijte čaj od korena maslačka ili zeleni čaj.

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA