in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

BLIZANCI

Ljubav

Kakav je to odnos sa partnerom kada su vaši vladari u kvadratnim znacima što donosi nerazumevanje, sukobljavanje I borbu, a u isto vreme – vaš vladar stoji nepomično u znaku u kojem se ne oseća dobro I koji je satkan od magle, dima I obmane? Pa, u najboljem slučaju – imate osećaj da pričate različitim jezicima I da ništa ne razumete jedno drugo. U najgorem – tu se ne zna ko koga I koliko laže….Slobodni Blizanci žive u mašti, iluzijama i samoobmanama ovih dana. Ili ste u fazonu da vam se dopadaju neki likovi koji su samo vama taaaaako divni I sjajni I neverovatni…..ili ste krenuli da ubeđujete sebe da je u stvari bivši partner bio “ono pravo”….A ima li tu nešto iole realno? Iskreno, jako teško….

Posao

Teško se vi snalazite u ovim danima. Vama su potrebne čiste, jasne informacije I podaci, potrebno vam je da znate u svakom trenutku na koga možete da računate a na koga ne, potreban vam je zdrav razum I racio u svojoj punoj snazi. A šta imate trenutnno? Pa ništa od navedenog – reči mutne, dogovori neizvesni, ljudi nesigurni, ne znate ko vas laže a ko vam istinu govori, a vi sami povremeno imate osećaj da vam ništa nije jasno…Pa kako se boriti sa svim tim? Samo polako, bez brzinskih I impulsivnih odluka…

Novac

Za divno čudo – novčana strana vam neće u ovoj nedelji zadavati veće probleme. Sve će se nekako rešavati samo od sebe, verovatno u poslednjem trenutku….

Zdravlje

Osećate da ste nešto na izmaku snaga, ali na svu sreću – to se neće odraziti u ovoj nedelji na vaše zdravstveno stanje. Više se odmarajte, ukoliko je to ikako moguće.

Hrana

Nedelja koja će doneti veliku varijabilnost po pitanju ishrane. Neki od vas će otići u jednu krajnost I lako se prepuštati zadovoljstvima slatkih I slanih zalogaja u dosta većoj količini nego inače. Drugi pak će “otići” na drugu stranu – preskakati obroke jer su preokupirani obavezama…

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA