in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

BIK

Ljubav

Partner se trudi da uspostavi korektnu komunikaciju I odnos sa vama, spreman je da vam izađe u susret u situacijama koje su vam bole oči u prethodnom periodu, ali gro njegovih pokušaja kao da se odbija od vas. Vas I dalje nerviraju neka pitanja koja postavljate sami sebi a na koja nemate odgovor. Moguće je da ćete gledati da pobegnete od situacija koje vas muče tako što ćete se okrenuti poslu ili prijateljima. Oni koji su slobodni dosta su se aktivirali po pitanju druženja, izlazaka ili pak društvenih mreža. Lako sklapate prijateljstva I upoznajete nove osobe – neko od njih bi vam mogao biti dosta interesantan ali je pomalo statičan I nedefinisan pa ne znate šta misli I oseća prema vama.

Posao

Nedelja u kojoj će se neke stvari raščistiti. Neke osobe će vas jako podržati, bez obzira da li ste to očekivali od njih ili ne. S druge strane – shvatićete da ćete od pojedinih planova morati da odustanete jer će se pojaviti neočekivane prepreke koje ćete teško zaobići. Obzirom da Venera, vaša vladarka ove sedmice ulazi u polje karijere, u narednim danima morate biti obazrivi – prvenstveno se vodite svojim zdravim razumom, praktičnošću I racionalnošću – izbegavajte brzinske I impulsivne odluke.

Novac

Zastoj po pitanju finansija ove će nedelje biti naglašeniji nego inače. Kako će se to manifestovati? Pa, uglavnom kroz problem naplate potraživanja ili kašnjenje vaših isplata.

Zdravlje

Stress I nervoza mogu biti okidači za konkretnu fizičku problematiku, najpre kroz pad imuniteta koji bi se odmah odrazio na grlo I disajne puteve.

Hrana

Čak I ako niste ljubitelj ribe – u ovom periodu bi ona izuzetno prijala vašem organizmu, na prvom mestu – zdravlju I imunitetu. Mesne prerađevine, naročito one sa jakim začinima izbegavajte, a svoju trpezu obogatite većom količinom svežeg povrća.

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA