in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

DEVICA

Ljubav

Situacije sa onima koje volite mogu u ovoj nedelji ići na dve strane. Ili ćete osećati jaku potrebu za partnerom, želeti više bliskosti, nežnosti i romantike – a to iz nekog razloga neće biti moguće ili će vam biti uzvraćano « na kašičicu »…..ili ćete pak biti u onoj situaciji da šta god da uradite i koliko god da se fino i korektno postavite prema voljenoj osobi – osećaćete se uskraćeno za isti način funkcionisanja prema vama. Slobodne Device sa dobrim aspektima Venere i Merkura imaju šansu da u svoj život privuku osobu koja bi se mogla pored vas na duže zadržati. Od samog početka osećaćete veliki zanos i neku čudnu, dubinsku povezanost sa njom. Počinjete ponovo da verujete u pravu ljubav….

Posao

Osećaj zakočenosti po mnogim situacijama koje su vam važne biće jako prisutan u ovoj sedmici. Ne znači da nema rešenja, već da se do njega stiže kroz vreme, pa morate sačekati pravi trenutak. U ovom periodu možete imati mnogo poslovnih ponuda I predloga ali teško je da sada možete razaznati koje su prave I dobre po vas a koje samo maštanje, iluzija ili čak neka vrsta obmane. Zato ne odlučujte na brzinu, pustite da vreme da svoj sud.

Novac

Stabilno – nestabilna nedelja, jer će vam njen prvi deo prvo doneti isplatu koje duže očekujete, da bi vas sačekao veći trošak u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Sem problema sa varenjem, u ovoj nedelji vas može uhvatiti I neka brzinska prehlada ili virusna infekcija. Potrebno vam je da budete na svežem vazduhu – šetajte I provodite vreme u prirodi.

Hrana

Smatrate da vrlo vodite računa o ishrani, a ipak I na dalje imate problem – ili je to otežano varenje, ili se ne osećate energetski jako. U ovoj sedmici može biti situacija u kojima ćete se ozbiljno zapitati da li su potrebne neke zaista velike promene u načinu ishrane.

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA