in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

VAGA

Ljubav

Znam da vam ne prija boravak Venere u znaku Jarca jer čini da se osećate stegnuto i zablokirano u svojim partnerskim relacijama, koliko god na prvi pogled sve bilo mirno, tiho i stabilno. Vi jednostavno ne umete da funkcionišete tako – na kašičicu lepih stvari, a svakodnevica mrtva I statična. Zato ćete malo da uzburkate odnos polovinom nedelje, što će biti samo vaš pokušaj da unesete promene. Da li će uspeti? Hoće. Osetićete se bolje, rasterećeno, ponovo puni elana I živosti. Slobodne Vage – vaša vladarka u drugom delu nedelje ulazi u polje ljubavi I zabave, pre toga praveći kvadratni aspekt sa Uranom. Stižu promene, stižu ljubavna iznenađenja, stižu flertovanja I opuštena atmosfera….

Posao

U ovoj će nedelji doći do nekih promena u vašim poslovnim saradnjama koje vas u svojoj početnoj fazi mogu uznemiriti, ali ćete ubrzo shvatiti da vam je baš to potrebno – živost I borba za ono što želite. Poslovna svakodnevica je čudna u ovom periodu – neke stvari se dešavaju velikom brzinom, ali oko drugih se I dalje vrti veo neizvesnosti, čekanja I odlaganja. Ono što možete gurajte, a ono što ne možete – morate pustiti da se vremenom reši samo od sebe.

Novac

Sve će se u ovoj sedmici vrteti oko finansija. Oko dobitaka i troškova. A i jednih i drugih će biti u većoj meri nego inače.

Zdravlje

Neočekivana prehlada ili problemi sa grlom – iako ste mislili da ste sa ovakvim tegobama završili u potpunosti. Respiratorni organi su vam dosta osetljivi.

Hrana

Polako, dan za danom – dobijate bitku kada su promene u načinu ishrane u pitanju. Uspevate da se izborite sa napadima gladi i vrlo vodite računa da na vašem meniju bude što više svežih namirnica – najpre povrća koje vam u ovom periodu izuzetno godi.

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA