in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

VODOLIJA

Ljubav

Kakva god da je situacija u vašim emotivnim I bračnim partnerstvima – vi ćete osećati određenu dozu nesigurnosti ili zabrinutosti. A znate I sami – kada ste u takvim stanjima, vaša eksplozivna priroda može očas posla izbiti I napraviti dar-mar, možda bez ikakve potrebe. Zato iskulirajte, smirite hormone I sačekajte kraj sedmice – dobićete dokaze da su vaše brige bile bespotrebne. Slobodnim Vodolijama je ovo jedan čudan period. Ima tu osoba oko vas, ali ništa da se zaista konkretizuje. Krene, pa stane. Ulazak Venere u vaš znak doneće da privlačite ljubav I zainteresovane poglede, ali opet – teško je da se u ovoj nedelji bilo koji od flertova ili muvanja može pretvoriti u pravu I stabilnu emotivnu priču.

Posao

Sve vezano za vaše planove I dogovore krene pa stane. Situacije se menjaju preko noći a neke od njih bi mogle I da vas iznerviraju I onespokoje. Nemate razloga za to. Čak I ako neki poslovni dilovi otpadnu u ovom periodu, postoji razlog za to – u periodu ste koji će duže trajati kada okolnosti jesu na vašoj strani I same će sklanjati ono što ne valja, a donositi ono što je dobro. Vi budite otvorenog srca I uma, spremni na dogovore svake vrste I očekujte da vam se prave šanse otvaraju I na dalje.

Novac

Nedefinisane situacije na polju finansija. Neke pare se čekaju, neke su vam obećane a nikako da dođu. Nervirate se, ali bez pravog razloga.

Zdravlje

Lako su moguće prehlade iako se trudite maksimalno da se čuvate.

Hrana

Venera ulazi u vaše polje ličnosti tokom ove sedmice I bilo bi baš fino kada biste njen uticaj iskoristili na pravi način I izbegli slatke zamke koje ova planeta donosi. Da, znam – sada će svaki zalogaj izazivati eksploziju ukusa I imaćete potrebu da uzmete još, ali – ipak, trudite se da budete umereni.

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA