in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

RAK

Ljubav

Ovo je sedmica u kojoj bi se mogle uneti pozitivne promene I popraviti odnos sa partnerom. Doduše, još uvek će negde ispod površine ležati gomile pitanja i teme koje niste završili u prethodnom periodu a koje vas zbunjuju i unose vam nemir. Bolje je ne iznositi ih na dnevni red jer nećete uspeti da ih razjasnite sebi, već samo mogu doneti porast tenzije i neprijatne scene sa osobom koju volite. Slobodni Rakovi najveće aktivnosti vezane za ljubav imaju baš preko polja posla, ali se može umešati neko i iz prijateljskog sektora i polja društvenosti. Neko se može odlučiti za jednu avanturu ili simpatično flertovanje, a bićete skloni i tajnim aktivnostima sa suprotnim polom.

Posao

Sto puta ćete se osloniti u ovoj sedmici po bilo kojim poslovnim pitanjima na neke saradnike ili kolege I sto puta ćete ostati kratkih rukava. Ni na koji način sada ne možete računati na druge, šta više – slušajući njih možete napraviti loše poteze ili greške u poslovanju. Ovo zaista nije nedelja za bilo kakvu konkretizaciju dogovora ili bitnih papiroloških pitanja, ali zato jeste za planiranje, za kreativnost ili za umetnički rad. Ako se neke situacije ne pomeraju, ne požurujte ih – sada je potrebno da budete strpljivi

Novac

Krajnjim rezultatima po pitanju novca nećete biti nezadovoljni, ali ćete bukvalno morati da se borite I ubeđujete za svaki dinar. I verovatno da se načekate.

Zdravlje

Još jedan talas hroničnih tegoba starijim Rakovima. Mlađima je osetljivo grlo, ali bi trebali da se provuku bez većih problema kroz ovu sedmicu.

Hrana

Kao I uvek kada započinjete sedmicu sa svojim vladarom iz znaka Škorpije, a Suncem kao planetom koja predstavlja vašu hranu u znaku Riba – morate da vodite računa čime se “trujete”. Izbegavajte kvarljive namirnice, hranu neproverenog kvaliteta (brzu hranu, konzerve) I naravno – alkohol.

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA