in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

RIBE

Ljubav

Planeta koja vlada vašim partnerstvima – Merkur, trenutno je stacionarna, u blizini Neptuna i u kvadratnom aspektu sa vladarom vašeg znaka, što negde sve zajedno donosi opštu konfuziju i nerazumevanje sa voljenom osobom. Ako želite istinu, nećete je dobiti ili ćete pak dobiti nešto, ali umotano u sedamdeset slojeva i maglovitih velova u kojima ćete se u potpunosti pogubiti. Pa šta raditi u ovakvim situacijama ? Ništa, pokušati da one stvari koje vas spajaju maksimalno koristite, pokušati da više osećate i razmišljate srcem…..Slobodne Ribe – kontakti sa suprotnim polom postoje i ovi noviteti mogu biti vrlo podsticajni po vas. Samo nam je problem ta prošlost koje ne možete da se rešite….

Posao

Ne potencirajte na trenutnom neskladu sa šefovima, iako ste jako svesni da on postoji. Neko ko je do skora bio na vašoj strani i dizao vas u nebesa, sada odjednom kao da se sklanja od vas i stavlja vas u neki drugi plan. Možda je ovo realan problem, a možda i vaše pogrešno gledanje na stvari i povredljivost. U svakom slučaju – nije vreme da ispravljate krive Drine niti da dokazujete rečima, vaši postupci I dosadašnji rad govore mnogo više. Nemate razloga za zabrinutost bilo koje vrste.

Novac

Dobra nedelja za sva finansijska pitanja. Bićete zadovoljni u ovom sektoru.

Zdravlje

Iako na prvi pogled izgleda da ste dobro, u suštini postoji osetljivost koja se naročito vezuje za disajne puteve.

Hrana

Ono što će vam svakako prijati jesu sveže voće i povrće, kao i riba i svi morski proizvodi. Ono što vam neće odgovarati, to jest – verovatno će donositi otežano ili problematično varenje jesu konzervirana i brza hrana i preterano konzumiranje slatkiša.

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA