in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. FEBRUARA DO 3. MARTA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE

ŠKORPIJA

Ljubav

Ova će nedelja najaviti i pokrenuti promene u partnerskim odnosima koje će u nekom narednom periodu biti vrlo aktuelne. Da li su te promene dobre ili loše ? Pa, ne znam šta bih vam rekla. I jedno i drugo, sve u zavisnosti od toga kako se postavite i koliko vi budete spremni da menjate i sebe i odnos prema osobi koju volite. Ove promene mogu doneti I jako lepe stvari I pokrenuti vašu priču u pravcu kojem se dugo nadate. Samo pratite situacije I prilagođavajte se. Ukoliko to želite, naravno….Slobodnim Škorpijama stoje vrlo prijatna I interesantna ljubavna iznenađenja. Dve osobe se mogu boriti za vašu naklonost I sigurno je da ćete u ovoj sedmici biti u svom elementu I dobrom raspoloženju.

Posao

Red nekih nervoznih situacija sa poslovnim partnerima I saradnicima, red preispitivanja mnogih pitanja, obećanja, dogovora…..ali zato – I red dobrih poslovnih dešavanja I odlične energije koja vas gura napred. Ideje odlične, kreativnost na vrhuncu, pregršt dobrih planova, odlična saradnja sa šefovima I autoritetima. No, I pored svega ovog dobrog – mnogo toga ostaje nedorečeno, mnogo toga se prolongira I mnogo toga se mora čekati…..

Novac

Zaraditi hoćete I na toj strani ne leži nikakav problem. Teškoća može biti sa nekim starim naplatama I sa povećanjem troškova.

Zdravlje

Kao dobro ste, ali baš I niste. Kao imate energije, ali nešto polovično. Generalno gledano – mrljavite se I lako možete da zakačite neku prehladu ili virus…..

Hrana

Malo vodite računa o ishrani, pa se malo opustite. Ili malo više. Kao da ne možete da pronađete balans, pravi put – svaki čas se pojavi neka stramputica na koju tako rado skrenete. Trudite se i dalje, šta da vam kažem…

VEZE IZMEĐU OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA POTPUNU PROPAST

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2019-TE: OVAN TEŠKO KOMUNICIRA NA POSLU, BIK NEZADOVOLJAN, DJEVICA ZABRINUTA