in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: VRAĆA TI SE STARA LJUBAV KOJOJ SE NISI NADALA

BLIZANCI ♊

POSAO

Jupiter na početku decembra ulazi u znak Jarca i vaše polje platnog prometa. To će vam doneti više angažovanja u rešavanju finansijskih obaveza. Pri tome će biti važno da budete dobro upoznati sa aktuelnim propisima iz ove oblasti, kako biste mogli da na vreme intervenišete kod rešavanja onih transakcija koje su u zastoju ili vam prave neku vrstu problema. Biće potrebno i da pravite anekse na pojedine poslovne ugovore vezano za protok novca. Sekstil Merkura sa Plutonom činiće vas prilagodljivim u odnosu na aktuelna finansijska kretanja, pa ćete biti u mogućnosti da profitirate kroz berzanske akcije. Umećete da uočite na vreme dobru šansu za zaradu. Veći deo prihoda ćete ostvarivati kroz oblasti usluga. Na teškoće u poslu ćete nalaziti zbog neslaganja sa nadređenima i sa poslovnim partnerima, što vam donosi kvadrat Sunca sa Neptunom.

Izbegavajte eksponiranje u javnosti. Posvetite se kreativnim projektima jer ćete ovde imati dobitke, zahvaljujući sekstilu Venere sa Neptunom. Najviše uspeha ćete imati u oblastima dizajna i finansija. Merkur će 9. decembra ući u znak Strelca i vaše polje javnosti, što će vam doneti bolju komunikaciju sa klijentima. Započećete realizaciju planova vezanih za javne poslove, a dobro će vam doći i oglašavanje vaših usluga. Mars će 13. decembra praviti trigon sa Neptunom. Oslonite se na svoju intuiciju kako biste ostvarili napredak u karijeri. Pružiće vam se velika šansa, posebno ako se bavite zdravstvom, higijenom i farmacijom. Jupiter će 15. decembra praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivane pogodnosti za realizaciju jedne ideje koju ste pripremali u tajnosti. Ovo vam može doneti velike dobitke. Treća dekada decembra će vam biti uspešna i završićete godinu sa većim dobitkom od očekivanog. Nezaposleni Blizanci će uspeti da se zaposle u oblastima ekonomije, zdravstva i u svemu gde se od njih očekuje da pokažu svoju kreativnost i preduzimljivost.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi ući će u znak Jarca početkom decembra. To će vas usmeriti da se više pažnje posvećujete voljenoj osobi i svemu što je važno u vašem odnosu. Na prvom mestu ćete se posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Razmotrićete zajedno mogućnosti za ostvarenje zajedničkih planova i bolje životne uslove. Trigon Jupitera sa Uranom sredinom decembra donosi vam nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Više vremena ćete provoditi u intimnim trenucima sa voljenom osobom. Krajem meseca će vam konjunkcija Sunca sa Jupiterom omogućiti da vaš odnos sa partnerom zablista punim sjajem. Prijao bi vam odlazak na kraće putovanje i dobar provod.

Ako ste slobodni:

Prva dekada decembra vam donosi mnogo zabave i uzbuđenja. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja je puna energije i koja je po izgledu neko ko vas u potpunosti fizički privlači. Između vas dvoje će se ubrzo stvoriti dobar spoj i počećete zajedno da izlazite, ne samo na mesta na zabavu već i u teretanu i na razne sportske i rekreativne aktivnosti. Ući ćete i u intimne odnose i otkrićete da se na tom polju odlično slažete. Već u drugoj polovini decembra ćete ući u emotivnu vezu. Stariji Blizanci će koristiti svoj šarm i imaće niz novih i interesantnih ideja i inicijativa kojima će privući pažnju osobe koja im se duže vreme dopada, a ignoriše ih. Uspećete da ugovorite izlazak i bićete vrlo blizu uspehu. Budite istrajni.

ZDRAVLJE

Vaše opšte zdravstveno stanje će biti stabilno i vaš imunitet će biti pojačan, ali je važno da ovaj mesec iskoristite što bolje možete u pogledu fizičkih aktivnosti. Ako ne idete u teretanu, krenite što pre, a ako vam teretana nije zanimljiv izbor, praktikujte drugu vrstu fizičkih aktivnosti. Svakodnevna šetnja se preporučuje za održavanje kondicije u formi. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veću količinu voća zbog unosa vitamina. Pomorandže, mandarine, grejpfrut, unosite svakodnevno, a možete da pijete i sokove od ceđenog limuna. Sušene smokve, urme i grožđe su važan izvor hranljivih materija za vas. Od povrća obavezno jela sa kiselim kupusom i ribom. Izbegavajte brzu hranu i jake začine.

SREĆNI BROJEVI

2, 9, 16, 18, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2019: DAN KADA SE ISTRAŽUJE NEPOZNATO, PRI TOM SA OBJE NOGE NA ZEMLJI

3 ALFA ŽENE HOROSKOPA: DAME ZBOG KOJIH MUŠKARCI POLUDE