in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: VRAĆA TI SE STARA LJUBAV KOJOJ SE NISI NADALA

LAV ♌

POSAO

Jupiter na početku decembra ulazi u znak Jarca i donosi vam nove mogućnosti na polju usluga. Bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo u svom poslu i da proširite ponudu usluga kojima ćete privući više korisnika. To će pozitivno uticati na vaše finansijsko stanje ali će zahtevati od vas da budete vrlo praktični, preduzimljivi i štedljivi, kako biste mogli da pokrijete troškove koje ćete imati na početku. Ako se bavite zanatskim i servisnim delatnostima, imaćete uspeha zahvaljujući sekstilu Venere sa Marsom. To će vam doneti bolji obrt novca i uspećete da zahvaljujući tome uđete u nove investicije koje će vam se isplatiti u budućnosti. Merkur će 9. decembra ući u znak Strelca, što vas upozorava da izbegavate rizične poteze kojima ćete biti skloni. Najviše izbegavajte finansijske rizike i mahinacije jer ćete biti nepromišljeni kada je o tome reč.

Mars će 13. decembra praviti kvadrat sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj kako da na vreme dovršite sve važne radne zadatke i to će vam doneti dobitke. Uspeh vas očekuje ako ste po struci inženjer. Jupiter će 15. decembra praviti trigon sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla, što će vam neočekivano doneti velike pogodnosti za razradu jedne vaše ideje i njenu primenu u razvoju aktuelnih i važnih radnih zadataka i projekata. Ostvarićete uspeh i značajnu zaradu na poljima IT sektora, usluga koje su povezane sa aplikacijama na internetu i podrške korisnicima, a možete pokrenuti i sopstveni biznis. Venera će 20. Decembra ući u znak Vodolije i uvećaće vašu popularnost na polju javnosti. Ostvarićete bolje odnose sa klijentima i poslovnim partnerima. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom krajem meseca omogućiće vam da radnu godinu završite sa dobitkom i sa unapređenjem na bolju poziciju. Nezaposleni Lavovi će imati najviše mogućnosti da se zaposle u oblastima elektronske industrije, u IT sektoru i u na poslovima koji zahtevaju dobro poznavanje modernih tehnologija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi doprineće stabilizovanju i učvršćivanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. S druge strane, to će dovesti i do emotivnog zahlađenja i usmeravanja ka radu na zajedničkim ciljevima i praktičnim stvarima koje su važan deo vaše emotivne veze. Poboljšaćete zajedničke finansije i ostvariti jedan cilj. Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije i vaše polje ljubavi, što će vam doneti nove i plodne ideje kako da unesete nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Vašem partneru će se dopadati vaši predlozi i pojačana inicijativa. Slobodnije ćete da pružate iskrena osećanja voljenoj osobi. Više ćete izlaziti i provodićete više vremena zajedno na zabavan način.

Ako ste slobodni:

Zainteresovaćete se za nalaženje odgovarajuće osobe za ulazak u ozbiljnu vezu na duže staze. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je praktična, ambiciozna i pomalo konzervativnih shvatanja. Delovaće vam privlačno i počećete da se viđate i da se bliže upoznajete. Bićete iznenađeni kada shvatite da je u bliskom intimnom odnosu sa vama, vaša simpatija puna ideja, slobodnog mišljenja i da vam pruža dosta podsticaja i mogućnosti za nova iskustva. Započećete emotivnu vezu. Nešto stariji Lavovi će uspeti da se usklade sa osobom koja im se duže vreme dopada i sa kojom su u proteklom periodu pokušavali da ostvare emotivnu bliskost. Otkrićete da se slažete oko mnogo toga ali da emotivno niste dovoljno bliski.

ZDRAVLJE

Tokom decembra ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Vodićete pojačanu brigu za svoje zdravlje tako što ćete biti fizički aktivni, umereni u svemu i nalazićete dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Vaš tempo života će biti zdrav, a isprobaćete i neke nove metode za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja. Preduzimaćete i preventivne mere. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od veće količine povrća koje možete pripremati kuvano, u vidu raznih čorbi od povrća, sa dodatkom pilećeg mesa. Prijaće vam i povrće koje je spremljeno za zimnicu. Od voća jedite pomorandžu i jabuke. Umesto mesa, jedite više ribe. Izbegavajte testenine, beli hleb i jela sa roštilja. Potreban vam je D vitamin.

SREĆNI BROJEVI

1, 6, 13, 18, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2019: DAN KADA SE ISTRAŽUJE NEPOZNATO, PRI TOM SA OBJE NOGE NA ZEMLJI

3 ALFA ŽENE HOROSKOPA: DAME ZBOG KOJIH MUŠKARCI POLUDE