in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: VRAĆA TI SE STARA LJUBAV KOJOJ SE NISI NADALA

RAK ♋

POSAO

Jupiter će 2. decembra ući u znak Jarca i vaše polje javnosti. Ovo će vas podstaknuti da više vremena provodite u rešavanju važnih pitanja sa poslovnim partnerima. Vaši odnosi sa klijentima i javni nastupi će zahtevati posebno dobru organizaciju, kako biste uspeli da ostvarite željene ciljeve. Sve to će vam oduzimati dosta vremena. Sekstil Merkura sa Plutonom donosi vam više preciznosti i efikasnosti u rešavanju onoga što vam je ranije pravilo zastoje i probleme u radu. Budite pažljivi ako se bavite turizmom, transportom i trgovinom robom iz uvoza jer ćete na tim poljima imati teškoća u vidu pokušaja mahinacija od strane nekih od kooperanata. Sa nadređenima ćete ulaziti u sukobe, zbog kvadrata Sunca sa Neptunom. Merkur će 9. decembra ući u znak Strelca i pružiće vam se mogućnost da pokrenete jedan plan koji se odnosi na polje usluga, što će zahtevati pažljivu organizaciju i nalaženje finansijske podrške.

Trigon Marsa sa Neptunom pomoći će vam da obezbedite neophodna sredstva i ostvarite uspeh, posebno ako je vaš posao povezan sa uslugama u zdravstvu. Jupiter će 15. decembra praviti trigon sa Uranom, što će u velikoj meri unaprediti vašu saradnju, zahvaljujući neočekivanom susretu sa jednim poznanikom preko koga ćete upoznati osobe koje su zainteresovane da sarađuju sa vama u distribuciji vaših proizvoda i usluga. Sekstil Marsa sa Saturnom i Plutonom omogućiće vam da učvrstite odnose sa poslovnim partnerima, kao i da ostvarite dobitke kroz saradnju u IT sektoru, kreativnom dizajnu, prosvetnom radu i oblastima zabave. Venera ulazi u znak Vodolije 20. Decembra i otvara vam mogućnost novih dobitaka i poboljšanja platnog prometa. Poslovnu godinu ćete završiti sa boljim pozicijama i značajnim finansijskim dobitkom. Nezaposleni Rakovi će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, pravosuđa i ekonomije. Honorarni poslovi vas očekuju u oblastima zabave i ugostiteljstvu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Jupiter će ući u znak Jarca i vaše polje ljubavi na početku decembra i doneće vam više mogućnosti za ostvarenje svega što ste želeli da imate u emotivnoj vezi sa partnerom ili u braku. Najviše ćete se posvetiti rešavanju praktičnih stvari u vašoj vezi. Vaš partner će biti pun optimizma, a probudiće se i strasti zahvaljujući sekstilu Venere sa Marsom. Konjunkcija Venere sa Saturnom i Plutonom u vašem polju ljubavi uneće stabilnost u vaš odnos sa voljenom osobom i pokrenućete nešto što ste zajedno planirali, a što će vas oboje činiti zadovoljnim. Druga polovina decembra vam je povoljna za druženja sa zajedničkim prijateljima, izlaske, putovanja i provode. Unećete nov kvalitet u vašu vezu.

Ako ste slobodni:

Decembar vam donosi brojna dešavanja na polju ljubavi koja vam daju veliku šansu da uplovite u novu emotivnu vezu koja će biti skladna i na duže staze. Upoznaćete više osoba koje će vam se dopadati. Biće i par njih koji će vama prilaziti. Važno je da nigde ne žurite i da dobro odaberete. Najviše će na vas ostaviti utisak neko ko je tih, miran, stabilan, praktičan, ambiciozan i tradicionalnih shvatanja. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom donosi vam srećan ulazak u vezu. Nešto stariji Rakovi će dobijati pažnju od osobe koja će im delovati simpatično ali ih neće na prvi pogled privući. Odlučićete da izađete zajedno i da se bolje upoznate. Bićete oduševljeni i ubrzo ćete ući u skladnu vezu.

ZDRAVLJE

Kvadrat Sunca sa Neptunom u prvoj dekadi decembra donosi vam smetnje čiji uzrok može biti u otežanoj cirkulaciji, niskom krvnom pritisku, otežanom radu štitne žlezde i hormonskom disbalansu. Bićete podložni i alergijskim reakcijama. Treća dekada meseca vam donosi sklonost prehladi. Potrebno vam je više kretanja radi bolje kondicije. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže vitamine, a to je voće na prvom mestu, a zatim i povrće spremljeno za zimnicu. Od voća jedite što više pomorandži i suvog grožđa. To možete kombinovati sa jabukama, ovsenim pahuljicama, mlekom i jogurtom. Meso jedite umereno. Pojačajte unos ribe, kalcijuma, D vitamina i mineralne vode.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 14, 17, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2019: DAN KADA SE ISTRAŽUJE NEPOZNATO, PRI TOM SA OBJE NOGE NA ZEMLJI

3 ALFA ŽENE HOROSKOPA: DAME ZBOG KOJIH MUŠKARCI POLUDE