in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: VRAĆA TI SE STARA LJUBAV KOJOJ SE NISI NADALA

DJEVICA ♍

POSAO

Jupiter na početku decembra ulazi u znak Jarca i otvara vam nove mogućnosti za uspeh na poljima zabave, prosvete i u svemu što je povezano sa radnim zadacima gde se od vas traže kreativna rešenja. Uvećana zarada vas očekuje ako se bavite ugostiteljstvom i dizajnom. Venera će praviti sekstil sa Marsom i Neptunom, što će vam omogućiti uspeh u pregovorima oko novih i aktuelnih radnih zadataka. Bićete bolje organizovani. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite u odnosima sa poslovnim partnerima i imaćete uspešne poslovne prezentacije i javne nastupe. Ostvarićete zapažen uspeh u oblastima javnosti, komunikacija, saobraćaja, trgovine i administracije. Merkur će 9. decembra ući u znak Strelca i usmeriće vas na pažljivije planiranje završnog dela prioritetnih radnih zadataka i poštovanju zadatih rokova koji su počeli da se prolongiraju. Biće vam neophodna mnogo bolja organizacija kako biste postigli sve obaveze na vreme.

Konjunkcija Venere sa Saturnom doneće vam povoljne uslove za pokretanje jednog dugoročnog projekta na polju kreativnog rada. Mars će 13. decembra praviti trigon sa Neptunom. Vaši odnosi sa poslovnim partnerima će se odvijati obostrano korisno i svi ćete imati dobitke od toga jer ćete ulagati mnogo energije i sredstava u razvoj aktuelnih planova. Intuitivno ćete donositi najbolje odluke. Sredinom decembra će Jupiter praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivanu podršku za razvoj jedne vaše ideje koja će uticati na poboljšanje vašeg celokupnog poslovanja. Ako se bavite prosvetom, izdavanjem i prodajom knjiga, turizmom i trgovinom robom iz uvoza, ostvarićete veliki profit. Ulaskom Venere u Vodoliju 20. decembra, imaćete koristi od uvođenja novih tehnologija u oblasti usluga. Godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom. Nezaposlene Device će imati povoljne uslove da se zaposle u oblastima javnosti, ljudskih resursa, knjigovodstva i u agenciji za marketing.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom i uneće nejasnoće i nesporazume između vas i voljene osobe. Najviše nesuglasica ćete imati oko rešavanja važnih pitanja u porodičnim odnosima. S druge strane, Venerin sekstil sa Neptunom će vam omogućiti da otkrijete pravi način kako da se postavite u ovoj situaciji i ublažite teškoće. U drugoj polovini decembra ćete biti u mogućnosti da iznenadite voljenu osobu odlaskom na zajedničko putovanje, što će vam doneti trigon Jupitera sa Uranom. Krajem meseca će konjunkcija Sunca sa Jupiterom doprineti ostvarenju zajedničke želje, što će vam doneti mnogo radosti i lepih zajedničkih trenutaka. Očekuje vam mnogo zabave i sklada u odnosu.

Ako ste slobodni:

Decembar vam je izuzetno povoljan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu koja će imati veliki potencijal da traje dugo. Mnogo ćete izlaziti i uživati u zabavi sa prijateljima. Tako ćete upoznati nekoliko osoba koje će vas zainteresovati. Najviše će vam privući pažnju neko ko je ambiciozan, praktičan i ko ima veštinu da svoje znanje koristi u praksi, ko je ječi na delima u odnosu na ono što govori. Vrlo brzo ćete postati bliski i intimni i do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu. Nešto starije Device će biti spremnije da prihvate predlog osobe koja im duže vreme pruža pažnju da se bliže upoznaju. Bićete prijatno iznenađeni kvalitetima druge osobe i zaljubićete se. Ući ćete u novu vezu i bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE

Posvetićete svom zdravlju posebnu pažnju, obavićete sistematski pregled i pridržavaćete se preventivnih mera za odbranu od raznih oboljenja. To će pojačati vaš imunitet na bolesti i održavaće vaše zdravlje u stabilnoj formi. Potrebna vam je svakodnevna šetnja i rekreativne vežbe za noge, leđa i zglobove. Uzimajte sredstvo za čišćenje jetre od toksina. Potrebno je da vaša ishrana sadrži integralne žitarice u umerenim količinama. Od povrća su vam važni šargarepa, cvekla, beli luk i kiseli kupus. Od voća svakodnevno uzimajte jabuke, pomorandžu i ceđeni sok od limuna. Meso jedite umereno i kuvano. Izbegavajte pečeno i na roštilju. Mlečne proizvode umanjite. Potreban vam je A i D vitamin i magnezijum.

SREĆNI BROJEVI

3, 10, 15, 19, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2019: DAN KADA SE ISTRAŽUJE NEPOZNATO, PRI TOM SA OBJE NOGE NA ZEMLJI

3 ALFA ŽENE HOROSKOPA: DAME ZBOG KOJIH MUŠKARCI POLUDE