in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: VRAĆA TI SE STARA LJUBAV KOJOJ SE NISI NADALA

BIK ♉

POSAO

Jupiter na početku decembra ulazi u znak Jarca i otvara vam mogućnost saradnje sa inostranstvom i obrazovnim institucijama. Ovo će zahtevati sastanke i poslovna putovanja. Pružiće vam se mogućnost da uvećate vaše stručne sposobnosti kroz pohađanje stručnih seminara i kurseva. Uspeh ćete ostvariti ako se baviti turizmom, izdavačkom delatnošću ili visokim obrazovanjem. Venera će praviti sekstil sa Marsom i uvećaće vašu popularnost na polju javnosti, a na tom polju će vam doneti više posla i zadovoljne klijente. Na polju platnog prometa budite pažljivi jer ćete biti suočeni sa pokušajima malverzacija od strane vaših saradnika, što će biti podstaknuto kvadratom Sunca sa Neptunom. Merkur će 9. decembra ući u znak Strelca. Ovo vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju finansijama jer je Merkur slab u Strelcu, pa možete da pravite propuste u vezi važnih finansijskih ugovora i transakcija.

Konjunkcija Venere sa Saturnom i Plutonom će vam omogućiti da započnete nove dugoročne projekte, za koje ćete dobiti podršku od vaših nadređenih. Jupiter će 15. decembra praviti trigon sa Uranom. Doneće vam neočekivanu sreću u realizaciji ideja o poboljšanju vašeg poslovanja. Trgovina robom iz uvoza će se pozitivno odraziti na vaše finansijsko stanje i jedan konstruktivan poslovni potez će vam doneti uvećanu zaradu. Venera ulazi u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere 20. decembra i donosi vam nove mogućnosti za uspeh u oblastima dizajna i kreativnog rada, kao i u saradnji sa društvenim institucijama. Kvadrat Venere sa Uranom upozorava vas da izbegavate ishitrene poteze i pokretanje realizacije jedne vaše ideje. Za sada nije pogodno vreme za nešto novo u vašem radu. Godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom na vašem računu. Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima turizma, u prosveti, izdavačkoj delatnosti, štampariji ili u oblastima dizajna i saobraćaja.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će na početku decembra praviti sekstil sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. Pojačaće dinamiku u vašem odnosu sa partnerom i doneće vam više zajedničkih aktivnosti. Uspavane strasti će se probuditi na obostrano zadovoljstvo. Trigon Marsa sa Neptunom donosi vam više zajedničkih izlazaka i uživanje u romantičnim i kreativnim aktivnostima. U drugoj polovini decembra možete da iskoristite podršku koju će vam davati sekstil Marsa sa Saturnom i Plutonom za odlazak sa voljenom osobom na zajedničko putovanje za novogodišnje praznike. Očekuje vas lep provod i prijatno vreme koje ćete provesti zajedno. Ako ne odete na putovanje, osmislićete kako da jedno drugome ispunite neke želje.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se mogućnost da upoznate nekoga ko će vas zadiviti svojim idejama, drugačijim pogledom na život, a velike su mogućnosti da je to neko ko dolazi iz daleka, verovatno iz inostranstva. Upoznaćete se na putovanju ili će to biti neko ko će doći u vašem mesto u posetu rođacima. Vaš odnos će započeti neobaveznim razgovorom, kroz koji ćete otkriti da imate slična interesovanja. Nakon toga slede zajednički izlasci i ubrzo ćete postati intimni. Postoji mogućnost nove veze. Stariji Bikovi će spontano ući u dinamičnu vezu, punu erotskog naboja. Privući će vas osoba koja će da vas podstiče u originalnom ispoljavanju vaše ličnosti i u razvoju vaših ideja. Do kraja meseca ćete započeti skladnu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je da se više odmarate i da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Za jačanje imuniteta vam se preporučuje svakodnevna šetnja i zdrava ishrana. Manje i prolazne smetnje možete imati u predelu kostiju, kolena i zglobova, posebno Bikovi u poodmaklim godinama. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vitaminima, kao što su kiseli kupus sa velikom količinom C vitamina, kao i pomorandže, mandarine, grejpfrut i kivi. Meso možete uzimati u umerenim količinama ali bi vam više prijala morska riba. Izbegavajte testenine, beli hleb, jela pečena na ulju, brzu hranu i alkoholna pića. Pojačajte unos magnezijuma.

SREĆNI BROJEVI

7, 12, 18, 22, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2019: DAN KADA SE ISTRAŽUJE NEPOZNATO, PRI TOM SA OBJE NOGE NA ZEMLJI

3 ALFA ŽENE HOROSKOPA: DAME ZBOG KOJIH MUŠKARCI POLUDE