in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

OVAN ♈

Merkur će 4. februara krenuti direktno u vašem polju posla, što će vam omogućiti da nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite i nakon toga ćete moći da pokrenete nove projekte. Planiraćete na dugoročnoj osnovi. Mars će praviti odnos sa Jupiterom i pokrenuće vas ka nalaženju kreativnih rešenja za razvoj tajnih planova i poboljšanja vaše zarade. Nadređeni će vam poveriti rukovodeću poziciju u jednom timu. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i menadžmentom. Konjunkcija Sunca sa Saturnom omogućiće vam pokretanje dugoročnog projekta koji će zahtevati obimne pripreme i suočavanje sa brojnim zahtevima naručioca, preprekama i izazovima. Ovaj projekat će testirati vašu sposobnost za rad na velikim poslovima koji zahtevaju sigurnu i stabilnu saradnju. Trigon Marsa sa Uranom 8. februara doneće vam neočekivanu mogućnost za uvećanje finansijskog stanja, a profit ćete ostvariti i od novih investicija. Konjunkcija Merkura sa Plutonom otvoriće vam mogućnost da učestvujete u poslovima gde se obrće veliki novac.

Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vam omogućiti da se bolje organizujete u timskom radu i da ostvarite nove saradničke odnose koji će vam se isplatiti. Venera će praviti konjunkciju sa Marsom i omogućiti vam da pokrenete nova poslovna partnerstva koja će vam otvoriti nova vrata i pomoći da napredujete u karijeri. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom i doneće vam dobitke kroz saradnju sa inostranim partnerima. Imaćete podršku stručnih osoba. Mars će 23. februara praviti odnos sa Neptunom i doneće vam osećaj za dobitne poteze u pravom trenutku, što će vam omogućiti da dođete na istaknute pozicije. Vaši poslovni odnosi će se odvijati na visokom nivou i doneće vam veliki uspeh i dobitke.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, industrije, ekonomije i zdravstva. Tražiće se vaše kreativne sposobnosti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prva polovina februara vam donosi sklad u odnosima sa voljenom osobom i mogućnost da nadoknadite zajedničke trenutke koje ste u prethodnom mesecu propustili zbog potrebe da se posvetite sebi i svojim obavezama. Provodićete više vremena sa voljnom osobom i u krugu porodice. Dobro ćete se razumeti i bićete složni u svemu što vam bude važno.

Venera i Mars će biti u konjunkciji 16. februara i to vam je odličan dan da okrenete novo poglavlje u vašoj emotivnoj vezi. Jedno drugome ćete pružati podsticaje i bićete od inicijative. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima. Venera sa Neptunom 24. februara doneće vam sposobnost da predosetite šta je vašem partneru potrebno da bi vaš odnos bio skladan.

Ako ste slobodni:

Prva polovina februara će vam proteći mirno, bez značajnih dešavanja. U drugoj polovini meseca ćete upoznati osobu koja će vas privući na prvi pogled i koja će u vama probuditi strasti. Simpatija će biti obostrana. Počećete da se često viđate i brzo ćete ući u intimne odnose u kojima ćete se odlično slagati. Zahvaljujući odnosu Venere sa Neptunom, doći će do pojave dubokih osećanja i potrebe da započnete vezu koja ima mogućnost da bude ozbiljna, romantična i na duge staze.

Stariji Ovnovi će sredinom februara ući u avanturu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti. Između vas će se stvoriti snažna privlačnost i zaljubljenost, što može lako dovesti do početka emotivne veze koja će biti harmonična.

Zdravlje

Merkur kreće direktno 4 februara, što će vaše zdravlje činiti stabilnim i dovešće do postepenog jačanja imuniteta. Počećete više da se krećete, a prijalo bi vam da upražnjavate svakodnevne fizičke vežbe, šetnju u prirodi i antistres program. Pružiže vam se mogućnost da odete na sistematski pregled i da dobijete predlog programa koji bi vam koristio za čuvanje zdravlja.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje sadrže vlakna kako biste izbegli probavne smetnje. Od povrća uzimajte pasulj, brokoli, grašak, sočivo i kupus. Od voća će vam prijati suve šljive, banane, jabuke i kruške. Umanjite konzumaciju mesa i češće spremajte ribu. Kao dodatak ishrani koristiće vam čia i lanene semenke, zobene žitarice, crna čokolada i B vitamin.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!