in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: MOŽDA NISI SPREMNA ALI NEKO NOV ULAZI U TVOJ ŽIVOT

BLIZANCI ♊

Merkur će krenuti direktno 4. februara i olakšaće vam rešavanje finansijskih teškoća na koje ste nailazili u proteklom periodu. Biće vam lakše da naplatite vaša potraživanja i pokrijete dugovanja. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate obrt novca i počećete da pravite nove finansijske planove. Mars će praviti odnos sa Jupiterom, što će vam doneti napredak u razvoju prioritetnih i velikih projekata. Uspećete da obezbedite neophodna sredstva, bićete vešti u prevazilaženju prepreka i pružiće vam se mogućnost da ostvarite uspeh koji će vam obezbediti napredak u karijeri i bolje radne pozicije. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam doneti važnu podršku koja obuhvata stručnu i finansijsku pomoć od osoba na visokom položaju, velikih preduzeća i državnih institucija. Započećete saradnju sa inostranim partnerom. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam uspešno ostvarenje ideje koja će vam obezbediti bolju zaradu i efikasniji platni promet. Naći ćete način da prevaziđete brojne prepreke koje su vam pravile smetnje u poslu i saradnji.

Merkur će 14 februara ući u znak Vodolije i započećete da planirate uvođenje novih tehnologija i metoda rada u vaš posao. Konjunkcija Venere sa Marsom će vam obezbediti početak plodne saradnje, pokretanje novih usluga i kreativnog projekta koji će vam doneti očekivanu zaradu. Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom i obezbediće vam ostvarenje plodne ideje koja će vam doneti uspon u karijeri. Najviše uspeha ćete imati ako se bavite zdravstvom i modernim tehnologijama. Mars i Venera će u trećoj dekadi februara praviti odnos sa Neptunom, što će vam dati odličan osećaj za dobitne poteze i za uspešne investicije. Steći ćete dragocena iskustva, poboljšati radne veštine, ispoljiti autoritet i zauzeti višu radnu poziciju.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, bezbednosti, zdravstva, ekonomije, inženjeringa i modernih tehnologija.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars će u prvoj dekadi februara praviti odnos sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Sa voljenom osobom ćete se slagati u vezi zajedničkih ciljeva i u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Imaćete više vremena za intimne trenutke i unećete više strasti u vaš odnos, što će vam omogućiti da budete bliski i da jedno drugom pružate potrebne podsticaje.

Jupiter će 18. februara praviti odnos sa Uranom i omogućiće vam da u vaš odnos sa partnerom unesete nešto novo što će vam doneti poboljšanja i mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Mars i Venera sa Neptunom će vam doneti više emocionalne otvorenosti topline. Imaćete bolji osećaj za potrebe voljene osobe i ispunićete joj jednu želju.

Ako ste slobodni:

Prva dekada februara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi strasti i koja će ispunjavati vaše trenutno visoke kriterijume i očekivanja u ljubavi. Vaša nova simpatija će pokazivati osećaj za kulturu, ophodiće se prema vama sa pažnjom i razumevanjem. Posedovaće ambiciju, stabilan karakter i inteligenciju, što će vam izuzetno prijati. Često ćete se viđati i voditi zanimljive razgovore. U drugoj polovini meseca ćete spontano započeti skladnu vezu.

Stariji Blizanci će preko poslovne saradnje upoznati osobu sa kojom će otkriti slična interesovanja i ubrzo će početi da se viđaju privatno, izvan posla. Između vas dvoje će doći do obostranih osećanja i do kraja meseca ćete biti spremni za vezu.

Zdravlje

Povoljni aspekti Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi sa Jupiterom i Uranom vam u prvoj polovini februara donose jak i stabilan imunitet, kao i ideje kako da vaše zdravlje održavate stabilnim kroz nove metode zdravog života i ishrane. Bićete otporni na stres. U drugoj polovini februara ćete biti puni snage i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe i aktivnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima. Za doručak vam se preporučuje jogurt, tvrdi sirevi, integralni hleb, jaja i slanina. Za glavni obrok jedite više mesa, kao što je piletina i ćuretina, kao i morska riba, uz pirinač. Od voća jedite jabuke, ananas i sušeno voće poput urme. Od povrća jedite soju, grašak, spanać, krompir i brokoli.

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. JANUARA 2022: STRELČEVI, BLIZANCI I VAGE – PRIPREMITE SE NA OVO!

100% TAČNO: STRAHOVITO TAČAN TEST LIČNOSTI – EVO KAKO TI IZGLEDAŠ U TUĐIM OČIMA!