in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

OVAN

POSAO

 Mars 2. jula pravi kvadrat sa Plutonom, što će vas činiti sklonim naglim i nepromišljenim odlukama u vezi načina izvođenja i daljeg razvoja prioritetnih radnih zadataka i aktuelnih projekata, što vam može naneti štetu i gubitke. Izbegavajte da poslujete sa sumnjivim osobama. Mogući su i konflikti sa nadređenima. Mars će 5. jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da izbegavate nove, a naročito velike investicije i da budete pažljivi u rukovanju novcem. Merkur će ući u znak Raka i 7. jula će praviti kvadrat sa Jupiterom. Nailazićete na teškoće u postizanju rokova zbog neorganizovanosti i ishitrenosti. Bićete primorani da važne rokove pomerate. Nailazićete i na finansijske teškoće. Venera će 13. jula praviti trigon sa Saturnom i doneće vam uspeh u timskom radu. Vaši saradnički odnosi će se odvijati sa lakoćom. Uspeh vas očekuje u oblastima komunikacija, inženjeringa i modernih tehnologija. Venera će 14. jula praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da pripazite na tajne neprijatelje i ogovaranja koja mogu da naruše vaš ugled.

Venera će 18. jula ući u znak Raka i doneće vam više mogućnosti da ostvarite uspeh u privatnom sektoru. Imaćete dobar osećaj kako da prevazilazite prepreke i postignete dogovorene rokove. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a odmah zatim i Sunce, 22. jula. Bićete dobro organizovani u oblastima zabave, ugostiteljstva i u kreativnim poslovima. Vaše investicije će biti uspešne. Venera će 25. jula praviti kvadrat sa Jupiterom i izazvaće teškoće u upravljanju obavezama koje su vam poverene. Ako ste privatnik, na teškoće ćete nailaziti u platnom prometu i u kooperaciji sa poslovnim partnerima. Krajem meseca će Merkur praviti opoziciju sa Saturnom i moglo bi da dođe do prekida jedne dugogodišnje saradnje na vašu štetu.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima poljoprivrede, trgovine energentima, privatnom sektoru i u prehrambenoj industriji i distribuciji.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će praviti trigon sa Saturnom u prvoj polovini jula i doneće vam stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. Zajedničko vreme ćete koristiti za izlaske na mesta koja vam prijaju, za druženje sa zajedničkim prijateljima, kao i za važne ali i neobavezne razgovore. Poboljšaćete komunikaciju i nastojaćete da jedno drugome ispunjavate potrebe i želje.

Venera će u drugoj dekadi jula ući u znak Raka, pa ćete više vremena i pažnje pružati članovima porodice. Sa partnerom ćete se potruditi da ulepšate izgled vašeg doma. Kvadrat Venere sa Jupiterom 25. jula suočiće vas sa preteranim zahtevima vašeg partnera prema vama i vašem ulaganju u zajednički dom. Nećete se složiti oko kupovine nečega za domaćinstvo.

Ako ste slobodni:

Prva polovina jula će vam doneti druženje i izlaske sa prijateljima. Preko jednog prijatelja ili prjateljice upoznaćete osobu koja će vam privući pažnju svojim idejama i načinom komunikacije. Otkrićete da vas zanimaju slične teme za razgovor i prijaće vam razmena mišljenja iskustava. Ubrzo će doći do obostranih simpatija između vas dvoje. U trećoj dekadi jula ćete otkriti da vaša simpatija nije bila iskrena prema vama i da gaji simpatije prema još jednoj osobi što će vas udaljiti.

Stariji Ovnovi će imati vrlo aktivan društveni život koji će im doneti poznanstvo sa osobom sa kojom će moći dobro da se razumeju. Kako će ta osoba biti zauzeta, predložiće vam tajnu vezu ali na to nećete pristati jer ćete uvideti da nije za vas.

ZDRAVLJE

Trigon Merkura sa Saturnom na početku jula vam donosi stabilno zdravlje i motivisaće vas da se više krećete i da praktikujete aktivnosti koje doprinose jačanju imuniteta organizma i fizičke i kondicije. Prolazak Merkura kroz znak Raka od 5. do 19. jula ukazuje da je potrebno da se više odmarate, a u trećoj dekadi jula će vam trebati više fizičkih aktivnosti.

Odgovaraće vam ishrana koja je bogata ugljenim hidratima. Hleb od punog zrna pšenice i žitarice poput raži, heljde, kao i pšenične klice uzimajte za doručak. Z glavni obrok uzimajte integralnu testeninu, smeđi pirinač i krompir. Od povrća uzimajte celer i šargarepu. Od voća jedite banane i ananas. Uzimajte više vode, većinom mineralne sa magnezijumom.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno