in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

STRELAC

POSAO

Mars će na početku jula praviti kvadrat sa Plutonom, što će vas činiti sklonim rizičnim investicijama i potezima na polju novca. To vam može naneti gubitke. Izbegavajte poslovanje sa sumnjivim osobama i ulazak u poslove koji naizgled obećavaju laku zaradu. Čuvajte se prevare. Kvadrat Merkura sa Neptunom će vas ometati u završnoj fazi jednog radnog zadatka zbog pogrešnih informacija, što će dovesti do kašnjenja u rokovima. Mars će 5. jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu. Nailazićete na nesuglasice sa radnim kolegama i na teškoće ako se bavite uslugama i zdravstvom. Sa nadređenima na poslu su mogući sukobi. Merkur će ući u znak Raka i započećete da planirate i organizujete tokove novca i finansiranje aktuelnih projekata i radnih zadataka. Pri tome je važno da se ne zadužujete i ne ulazite u velike finansijske transakcije, posebno one sumnjivog tipa. Trigon Venere sa Saturnom 13 jula doneće vam uspeh u oblastima komunikacija i trgovine, a uspećete i da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima. Na polju javnosti imaćete dobitke. Ostvarićete stabilnost u radu.

Venera će 18. jula ući u znak Raka i doneće vam dobar osećaj za upravljanje finansijama i platnim prometom. Uspećete da naplatite veliki deo vaših potraživanja. Merkur će ući u znak Lava 19. jula, a odmah zatim 22. jula i Sunce. Ovo će vam doneti početak pregovora sa inostranim partnerima koji bi mogli da unaprede vaše poslovanje i uvećaju zaradu ako ih uspešno okončate. Dobićete pomoć i podršku osobe na visokom položaju. Kako će Merkur u trećoj dekadi jula praviti kvadrat sa Marsom i Uranom, nailazićete na velike izazove u nastojanju da pokrenete planirane poslove i postignete obostrano prihvatljiv sporazum. Imaćete nesuglasice sa nadređenima i nailazićete na neočekivane i nepredviđene smetnje.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima informatike, javnosti, ugostiteljstva, turizma i trgovine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Saturnom na početku jula poboljšaće komunikaciju između vas i voljene osobe. Razgovaraćete o važnim stvarima i uspećete da se dogovorite oko nečega što duže vreme planirate ali niste bili u mogućnosti da ostvarite. Sredinom jula će kvadrat Merkura sa Jupiterom dovesti do neslaganja oko ulaganja zajedničkih sredstava i oko zabave.

Trigon Merkura sa Neptunom u drugoj polovini jula će vam omogućiti više sklada u porodičnim odnosima. Bićete dobro organizovani u vezi svega što će biti važno članovima vaše porodice i u čemu će im trebati vaša podrška. Trigon Merkura sa Jupiterom doneće vam više zabave i radosti sa voljenom osobom. Neslaganja su moguća oko planiranja putovanja.

Početkom jula ćete upoznati osobu koja će vas privući svojom inteligencijom, životnim stavovima i interesovanjima koja se podudaraju sa vašim. Otkrićete kako se dobro razumete i kako možete otvoreno da razgovarate o raznim temama. Jedino što vam neće sasvim odgovarati je to što vaša nova simpatija ima vrlo dinamičan društven život, a vama više odgovara da budete intimni i da više vremena provodite zajedno. To vas neće sprečiti da se zbližite i uživate u provodu.

Nešto stariji Strelci će uneti više zabave i druženja u svakodnevne aktivnosti. Upoznaćete osobu koja je puna energije i koja će umeti i da vas pokrene na akciju i da vas prati u vašim akcijama. Mada će postojati i neke razlike, veza je moguća.

ZDRAVLJE

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku jula donosi vam opasnosti od povreda, zbog čega je neophodno da budete pažljivi u rukovanju oštrim alatom. Biće vam osetljivi grlo i želudac, zbog čega je važno da vodite računa da jedete samo svežu hranu i izbegavate previše hladne napitke. U drugoj polovini jula ćete biti podložni psihosomatskim smetnjama i umoru.

Potrebna vam je dijetalna ishrana sa umanjenim unosom ugljenih hidrata. Za doručak možete pripremati jaja u koja možete dodavati povrće, na primer luk i paprike. Od povrća možete jesti zelenu salatu, krastavac, papriku, spanać, šargarepu, karfiol i pečurke. Meso i ribu možete jesti svakodnevno, kao i sireve. Preporučuju se i orašasti plodovi i mineralna voda.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno