in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

JARAC

POSAO

Mars će 2. jula praviti kvadrat sa Plutonom. Donećete nepromišljenu i ishitrenu odluku zbog koje ćete imati teškoća u završnom delu jednog projekta. To će prouzrokovati kašnjenje predviđenih rokova i može vam naneti štetu i sukobe sa naručiocem posla. Kvadrat Merkura sa Neptunom će vas činiti rasejanim i nepažljivim u komunikaciji, zbog čega možete načiniti grešku. Bićete loše organizovani. Mars će 5. jula ući u znak Bika gde je slab i u izgonu, što će od vas zahtevati da izbegavate rizične poslove i investicije jer biste mogli da imate gubitke. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima zabave i ugostiteljstva. Merkur će ući u znak Raka i usmeriće vas na razgovore o mogućnosti ostvarenja novog poslovnog partnerstva koje bi vam moglo doneti dobitke i otvoriti mnoga vrata u budućnosti. Imaćete uspeha ako se bavite javnim poslom. Ostvarićete napredak u kreativnim poslovima ali ćete u završnoj fazi jednog projekta nailaziti na teškoće u obezbeđivanju neophodnih sredstava, zbog čega ćete biti primorani da pomerite rokove. Dobici vam dolaze kroz usluge.

Merkur sa Uranom 14. jula omogućiće vam da primenite nove tehnologije u radu i nove načine rada, kao i da ostvarite uspeh kroz korišćenje jedne ideje koju ste prethodno dobro razradili. Venera će ući u znak Raka 18. jula, što će vam doneti početak partnerstva sa javnim preduzećem koje vam može pomoći u oglašavanju vaših usluga i proizvoda što bi poboljšalo vaš promet i zaradu. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a nakon toga 22. jula i Sunce. Počećete da planirate i organizujete vaše finansije i pokazaćete lične kvalitete, autoritet i veštine u kreiranju uspešnih finansijskih ugovora. Izbegavajte pri tome bilo kakve rizične poteze. Ostvarićete uspeh ako se bavite obezbeđenjem ili zdravstvom.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima finansija, ekonomije, javnosti, dizajna, logistike, nabavke i transporta.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će 5. jula ući u znak Raka i vaše polje ljubavi i braka, što će pozitivno uticati na vašu komunikaciju sa voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumeti i pravićete planove za naredni period koji uključuju i zajedničko putovanje. Lako ćete se dogovarati i poštovati dogovore. Neslaganja ćete imati jedino u vezi porodičnih stvari i uređenja zajedničkog doma.

Merkur će u drugoj polovini jula praviti konjunkciju sa Suncem, što će vas i vašeg partnera pokrenuti ka unošenju nečeg kvalitetno novog u vašu emotivnu vezu, što će vas još više zbližiti. Trigon Merkura i Sunca sa Neptunom doneće vam romantične izlaske i vikend putovanja na mesta gde ćete moći da se opustite i zabavite. Razmenjivaćete duboka osećanja.

Ako ste slobodni:

Početka jula vam donosi poznanstvo sa osobom koja je vrlo komunikativna i puna ideja, a u isto vreme ume da pokaže otvoreno svoje emocije i empatiju. Otkrićete da vas vaša nova simpatija motiviše i pokreće i budi u vama pozitivno raspoloženje i radost. Počećete da se često viđate i nalazićete zajedničke aktivnosti koje će vam prijati. Ovo će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Kako ćete se uglavnom oko svega slagati, do kraja meseca ćete započeti skladnu i dugu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će umeti da ih oraspoloži i izvese iz njihovih ustaljenih šema. Privući će vas uvek jasni ciljevi vaše nove simpatije i stabilni lični stavovi. Postaćete bliski za kratko vreme, a moguć je i ulazak u vezu.

ZDRAVLJE

Trigon Venere sa Saturnom u prvoj polovini jula doneće vam stabilno zdravlje i ojačati vaš imunitet. Više ćete se kretati i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju, poput vežbi joge, meditativnih tehnika i slično. Praktikovaćete zdravu ishranu i druge metode održavanja zdravlja u stabilnom stanju. Manja osetljivost je moguća u predelu zglobova.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna. Od povrća jedite pasulj, kukuruz, brokoli i grašak. Od voća jedite jabuke, kruške, avokado, banane, šljive i urme. Mesi umanjite i jedite morsku ribu. Prijaće vam zobene žitarice, lanene i čia semenke za doručak, uz masline i tofu sir. Za dodatak ishrani koristite badem, kikiriki i crnu čokoladu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno