in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

VAGA

POSAO

Mars će 2. jula praviti kvadrat sa Plutonom, što će vam doneti nesuglasice sa jednim poslovnim partnerom oko za vršnog dela zajedničkog projekta, što će vas primorati da prolongirate predviđene rokove, a to bi vam moglo naneti štetu. Mars će ući u znak Bika gde je slab i u izgonu 5. jula, što će od vas zahtevati ulaganje većih napora u naplatu potraživanja. Budite pažljivi u rukovanju novcem i u finansijskim transakcijama jer ćete nailaziti na teškoće. Merkur će ući u znak Raka i u vaše polje posla i karijere, što će vas usmeriti ka planiranju novih i važnih projekata.

Pokazaćete veštinu i snalažljivost u dogovorima i u nalaženju najefikasnijih rešenja za brže ostvarenje vaših radnih zadataka. Merkur sa Marsom omogućiće vam da pronađete rešenje za poboljšanje platnog prometa. Uspeh vas očekuje ako se bavite bezbednošću na radu i u protoku informacija. Kvadrat Merkura sa Jupiterom dovešće do neslaganja sa jednim poslovnim partnerom, a to će prouzrokovati prave probleme i moguć sudski spor. Izbegavajte poteze koji mogu da naruše vaš ugled. Pažljivo planirajte.

Trigon Venere sa Saturnom 13. jula doneće vam uspeh u poslovima koji su povezani sa dizajnom, zabavom, modernim tehnologijama i distribucijom uvozne robe. Venera će 18. jula ući u znak Raka i vaše polje posla, što će vam dati više topline i osećaja u pristupu drugima, a pojačaće i vaš osećaj za dobitne poteze u pravom trenutku. Uspeh vas očekuje ako se bavite prehrambenom industrijom, ugostiteljstvom ili socijalnim radom. Merkur će 19. jula ući u znak Lava, a ubrzo zatim 22. jula i Sunce. Pokazaćete se efikasni u svakoj vrsti timskog rada. Pružiće vam se prilika da preuzmete ulogu vođe tima ili da budete unapređeni na funkciju nižeg rukovodioca u vašem preduzeću. Budite pažljivi u rukovanju finansijama.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima modernih tehnologija, prehrambene industrije, mašinstva, saobraćaja i javnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Plutonom na početku jula prouzrokovaće sukobe sa partnerom zbog vašeg zanemarivanja porodičnih obaveza i zbog neslaganja oko preuređenja vašeg doma. Kvadrat Merkura sa Jupiterom će dovesti do dodatnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Biće vam teško da oko toga postignete dogovor jer će svako insistirati na svojim predlozima.

Druga polovina jula će vam omogućiti da prevaziđete veći deo nesuglasica i da se bolje razumete. Vaš partner će pokazivati više inicijative i umeće da vas oraspoloži jer će biti većinom optimističkog, pokretačkog duha i dobro raspoložen. U trećoj dekadi jula će kvadrat Venere sa Jupiterom dovesti do sebičnih poteza vašeg partnera i razočaranja.

Ako ste slobodni:

Biće vam teško da upoznate osobu koja bi vas emotivno i fizički privukla i zainteresovala za ulazak u novu emotivnu vezu. Većinom ćete nailaziti na osobe koje vam ne prijaju i koje čak na vas deluju odbojno. Manje ćete izlaziti i više ćete vremena provoditi povučeni u sebe, baveći se nekim svojim interesovanjima. Druga polovina jula vam donosi poznanstvo sa osobom koja poseduje kvalitete koji su vama važni. Problem će biti što ta osoba nije slobodna ali vam nudi tajnu vezu.

Starije Vage će upoznati osobu koja će ih privući svojim sposobnostima, ličnim uspehom, izgledom i sličnim interesovanjima. Nakon bližeg upoznavanja, otkrićete da vaša simpatija nešto krije od vas i zbog toga ćete se povući.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti promenljivo tokom jula. Kvadrat Merkura sa Jupiterom prouzrokovaće želudačne smetnje, zbog čega je jako važno da pazite šta jedete. Kvadrat Venere sa Neptunom izazivače alergijske reakcije i disbalans hormona. Druga polovina jula vam donosi stabilnije zdravlje. Izbegavajte preterane vrućine ali i preterano korišćenje klima uređaja.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima. Od mesa jedite pileća i ćureća prsa, kao i teletinu. Od ribe jedite tunjevinu. Jaja i slaninu uz tvrde sireve i jogurt možete uzimati za doručak, Od povrća jedite grašak, spanać, krompir, kukuruz. Od voća jedite maline, breskve i ananas. Uzimajte često kikiriki, semenke suncokreta i indijski orah.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULA 2022: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno