in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

OVAN

POSAO

Merkur će 3. juna krenuti direktno i bićete u mogućnosti da pokrenete priliv finansija koji je bio u zastoju, a nakon toga da se vratite pregovorima koji su bili prekinuti. Polako ćete uspostaviti bolje pozicije u oblastima komunikacije, saobraćaja i trgovine. Saturn će 4. juna krenuti retrogradno, što će otežati vaše saradničke odnose i zahtevaće od vas više vremena, koncentracije i odgovornosti, kako biste održavali saradnju na neophodnom nivou u radu na velikim i dugoročnim projektima. Trigon Merkura sa Plutonom 10. juna omogućiće vam da prikupite sredstva koja duže vreme čekate, a koja su vam neophodna za prioritetne radne zadatke. Bićete vešti u poslovima koji zahtevaju prodornost i snalažljivost u reševanju komplikovanih zadataka. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca gde je snažan i doneće vam uspeh u pregovorima i u trgovačkim poduhvatima. Trigon Sunca sa Saturnom će vam omogućiti uspešnu saradnju sa osobama na visokom položaju i društvenim institucijama. S druge strane će kvadrat Venere sa Saturnom ograničiti vaše finansijske mogućnosti.

woman wearing blue top in front of green leaves

Venera će 21. juna praviti trigon sa Plutonom i omogućiće vam finansijske dobitke zahvaljujući veštim potezima i procenama. Ulazak Sunca u znak Raka doneće vam podršku nadređenih u zadacima koji su ušli u završnu fazu. Ulazak Venere u znak Blizanaca 23. juna doneće vam dobar osećaj za dogovore i za uspeh na polju trgovine. Bićete dobro organizovani u održavanju radnih sastanaka i poslovnih prezentacija. Mars će 28. juna praviti odnos sa Saturnom i doneće vam rukovodeću poziciju u timskom radu, što će učvrstiti vaš položaj i omogućiti vam stabilno poslovanje. Krajem juna će Venera praviti odnos sa Jupiterom, što će vam doneti uspeh u oblastima komunikacija. Dobićete ponude za nove projekte.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima komunikacija, saobraćaja, trgovine, finansija, ekonomije i menadžmenta.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Uranom 12. juna motivisaće vas da voljenoj osobi pokažete osećanja koja ni sami niste znali da ste u stanju da ih pokazujete. To su osećanja koja umiruju napetost i bude potrebu za otkrivanjem novih emocionalnih dubina jedno u drugome. U drugoj dekadi juna može doći do zahlađenja u odnosima sa partnerom zbog vašeg društvenog života.

Venera sa Neptunom u drugoj dekadi juna će pojačati vašu potrebu za pružanjem i primanjem nežnosti i imaćete više potrebe za intimnim trenucima uz voljenu osobu. Vi i vaš partner ćete ostvariti jedan zajednički cilj. Ulazak Venere u znak Blizanaca u trećoj dekadi juna omogućiće vam da se dobro razumete i da uživate u razgovorima o raznim temama.

Ako ste slobodni:

Početak juna će vam proteći u zabavi i čestim izlascima sa društvom ali vam niko neće privući pažnju kao potencijalni partner. Tek kada 12. juna Venera bude pravila konjunkciju sa Uranom, pojaviće se iznenada neko ko će vas osvojiti svojim originalnim nastupom. Počećete da se viđate i izlazite, zbližićete se i vaša nova simpatija će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Ubrzo ćete ući u intimne odnose. Do kraja meseca moguć je početak srećne i skladne emotivne veze.

Stariji Ovnovi će tokom juna upoznati osobu sa kojom će imati otvorenu vezu i dinamičnu avanturu. Osoba sa kojom ćete biti bliski će biti drugačija od većine vaših dosadašnjih partnera. Isticaće se originalnošću, inicijativom i jakim osećanjima.

ZDRAVLJE

Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će na početku juna krenuti direktno, što će postepeno ojačati vaš imunitet. Bićete više nego obično u pokretu i praktikovaćete proverene metode zdravog načina života i ishrane, što će vam doneti stabilno zdravlje. Ulazak Merkura u znak Blizanaca gde je snažan ojačaće vašu kondiciju. Više ćete boraviti na čistom vazduhu.

Ishrana koja uključuje namirnice sa vlaknima je pravi izbor za vas tokom meseca juna. Od povrća jedite pasulj, artičoku, blitvu, šargarepu, grašak i brokoli. Povrće pripremajte na pari. Uzimajte čia i lanene semenke, uz zobene žitarice i jogurt za doručak. Od povrća jedite avokado, jabuke i kruške, šljive i maline. Za dodatak ishrani uzimajte badem i crnu čokoladu.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima