in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Samo ovim znakovima će konačno krenuti u ljubavi i parama a jednog očekuje i prevara

VAGA

POSAO

Merkur će 3. juna krenuti direktno, što će se na prvom mestu odraziti povoljno na vaš platni promet i finansije uopšte. Nakon toga ćete uspeti da dobijete podršku koju ste očekivali za nastavak jednog važnog projekta, a koja je kasnila zbog nepovoljnih okolnosti. Poboljšaćete odnose sa inostranim partnerima o obaviti ranije odložena poslovna putovanja i sastanke. Saturn će 4. juna krenuti retrogradno i otežaće vam razvoj planova na poljima zabave, u kreativnim projektima i ugostiteljstvu. Zahvaljujući veštim potezima potpomognutim trigonom Merkura sa Plutonom, prikupićete neophodna sredstva i novac za završetak važnih i prioritetnih radnih zadataka. Merkur će 13. juna ući u znak Blizanaca i usmeriće vas ka pregovorima sa inostranim partnerima u vezi pokretanja novih trgovačkih poduhvata, u čemu ćete imati uspeha. Trigon Sunca sa Saturnom uticaće na vaše nadređene da vam pruže poverenje i dodele rukovodeći položaj u razvoju jednog velikog projekta koji se odnosi na inženjersku struku ili na moderne tehnologije. Očekuje vas uspeh i u oblastima javnosti.

Sunce će 21. juna ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja i bićete spremni da preuzmete viši stepen odgovornosti. Biće vam povereni važni zadaci od strane nadređenih koji vam mogu doneti napredak u karijeri. Venera će 23. juna ući u znak Blizanaca, što će vam doneti početak saradnje sa osobom koja će biti spremna da vam pruži podršku, poveže vas sa važnim ljudima koje poznaje iz poslovnog sveta, a to će se pokazati kao obostrano korisna saradnja. Mars će praviti odnos sa Saturnom 29 juna, što će vam doneti značajan napredak u razvoju velikih projekata, uspeh na polju javnosti, kao i dugoročno angažovanje na tehničkim projektima koji su vezani za IT.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima inženjeringa, komunikacija, usluga, prava, ekonomije i obrazovanja.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Mars i Jupiter prolaze kroz vaše polje ljubavi i braka i donose vam više dinamike u odnosima sa partnerom. Pokazaćete inicijativu i umećete da motivišete voljenu osobu da vam se pridruži u zajedničkim akcijama. Imaćete više zabave, a možete da planirate i zajedničko putovanje koje će vam prijati i omogućiti da se opustite i budete zajedno i bliski.

Mars će praviti odnos sa Saturnom pred kraj juna, što će vam omogućiti da nađete nove vidove zabave i da slobodno vreme iskoristite nalazeći kvalitetne načine da se posvetite voljenoj osobi. To će uneti stabilnost u vašu emotivnu vezu. Nova zajednička interesovanja će vam zaokupiti pažnju. Otkrićete da oboje možete biti izuzetno kreativni u ljubavi.

Ako ste slobodni:

Pažljivo ćete birati s kim ćete se upoznati i s kim ćete provoditi svoje slobodno vreme. Biraćete uglavnom osobe koje velikim delom ispunjavaju vaše kriterijume i koje su na prvom mestu komunikativne, otvorene i iskrene, sa smislom za humor. U trećoj dekadi juna ćete upoznati nekog ko će vam istinski privući pažnju i pružiti vam naklonost. Ubrzo ćete se bliže upoznati i doći do obostranog zaključka da jedno drugom odgovarate i fizički i emotivno. Moguća je emotivna veza.

Starije Vage će tačno znati šta žele u ljubavi i neće pristajati na kompromise. Strogim kriterijumima ćete udaljiti od sebe svakog ko ne može da vas prati. Upoznaćete osobu koja je strastvena i inteligentna i koja će biti otvorena na vezu sa vama.

ZDRAVLJE

Prva polovina juna vam donosi stabilno zdravlje. Provodićete više vremena u prirodi i upražnjavaćete rekreativne vežbe kad god budete bili u mogućnosti. Vaša kondicija će biti u porastu. Sredinom juna će Sunce praviti kvadrat sa Neptunom, što će izazivati sklonost alergiji. Izbegavajte duži boravak na jakom Suncu i zaštitite se od uboda insekata. Više odmarajte.

Potrebno je da promenite nešto u vašoj ishrani i da se hranite zdravije. Umanjite unos namirnica koje sadrže višak masti, šećera, kao i konzervirane namirnice i mesne delikatese. Uglavnom jedite povrće kao što je paprika, šargarepa, brokoli, tikvice i sočivo. Od voća jedite banane, borovnice, brusnice i smokve. Uzimajte magnezijum i B vitamin. Pijte više vode.

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima