in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

OVAN ♈

POSAO

Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i karijere, što će vam otvoriti mogućnosti za pokretanje novih projekata koji od vas zahtevaju da ispoljite svoj autoritet, rukovodeće sposobnosti, stručnost, osećaj za rad sa ljudima i osećaj za formu i sklad. Bićete u mogućnosti da prikupite neophodna sredstva za nove projekte. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, javnosti i finansija. Sunce će 5. marta praviti konjunkciju sa Jupiterom i pokrenuće vas ka rešavanju svih nejasnoća koje su vam pravile smetnje u radu. Uspećete jasno da sagledate spletke i nepravilnosti u vašem radnom okruženju i preduzećete mere da ih eliminišete i unapredite svoje poslovanje. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju. Doneće vam uspeh u timskom radu. Poboljšaćete i učvrstiti saradničke odnose, a započećete i nove vidove saradnje. Uspeh vas očekuje ako se bavite inženjerskim poslovima ili modernim tehnologijama. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab. Čuvajte se nekorektnih radnji pojedinaca koje mogu da vam nanesu štetu.

Sunce će 13. marta praviti konjunkciju sa Neptunom. Pokrenućete projekat koji ste planirali u tajnosti i koji bi mogao da vam donese uspon u karijeri. Sunce sa Plutonom će vam omogućiti da lako rešavate komplikovane radne zadatke i da se dokažete u svemu gde vaše radne veštine mogu da doprinesu uspehu. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što vam u trećoj dekadi marta donosi neočekivane finansijske teškoće. Sunce i Merkur ulaze u vaš znak i pojačaće vaše organizacione i rukovodeće sposobnosti. Merkur sa Plutonom će 26. marta izoštriti vašu prodornost, sposobnost dijagnostike, preciznost i efikasnost u radu, što će vam doneti siguran uspeh, uvećanu zaradu i uspon na više pozicije.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima finansija, precizne mehanike, zdravstva i modernih tehnologija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Plutonom u prvoj dekadi marta doneće vam mogućnost da ostvarite jedan važan cilj u saradnji sa emotivnim partnerom. Konjunkcija Venere i Marsa će vam doneti nešto kvalitetno novo u vašem odnosu, što će vas zbližiti i probuditi uspavane strasti. Više ćete se zabavljati i poboljšaćete društveni život. Osećaćete slogu i jedinstvo.

Venera će 19. marta praviti kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati nesuglasice između vas i emotivnog partnera. Oboje ćete imati različite ideje o novitetima i promenama koje želite u vašem odnosu. Krajem meseca će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom i uspećete da se usaglasite oko međusobnih potreba i želja, što će doprineti stabilnim osećanjima.

Ako ste slobodni:

Kroz društvene aktivnosti i preko jednog prijatelja ćete u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja će vas privući svojim magnetizmom i snažnom pokretačkom energijom. Simpatije će biti obostrane. Imaćete osećaj kao da ste najzad upoznali nekoga ko može u svemu da vas prati i ko ima više inicijative od vas. U drugoj polovini meseca će vam postati smetnja to što vaša nove simpatija mnogo vremena provodi da društvom. Krajem meseca ćete se odlučiti da započnete vezu.

Stariji Ovnovi će preko poslovnih aktivnosti upoznati osobu koja je vrlo uspešna i uticajna. Prema vama će odmah pokazati otvorene simpatije i odmah nakon toga ćete se bliže upoznati i početi da se privatno viđate. Moguća je i veza.

ZDRAVLJE

Prva dekada marta vam donosi stabilno zdravlje. Merkur će 10 marta ući u znak Riba što će da oslabi vaš imunitet ali kako će u ostatku meseca Merkur praviti povoljne aspekte sa drugim planetama i imaće dobru podršku, to vam neće doneti zdravstvene smetnje. Bićete jedino podložni prolaznoj prehladi i slaboj cirkulaciji. Potrebno vam je više odmora.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice bogate antioksidansima. Uglavnom jedite voće i povrće u većim količinama. Od voća uzimajte Suvo grožđe i suve šljive, zatim avokado, pomorandže, kivi, banane i jabuke. Od povrća vam se preporučuje spanać, brokoli, pasulj, krompir i beli luk. Uzimajte još integralne žitarice i orah. Pijte zeleni čaj. Od začina koristite cimet.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život