in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

DEVICA ♍

POSAO

Merkur će praviti konjunkciju sa Saturnom 2. marta i omogućiće vam da pokrenete nove usluge koje će unaprediti vaše poslovanje na duži rok i doneti vam sigurne i stalne klijente. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam povoljne mogućnosti za sklapanje novih ugovora i ulazak u nova i profitabilna poslovna partnerstva. Ostvarićete uspešno partnerstvo sa jednom osobom na visokom položaju i sa finansijskom institucijom. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslovima. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će dodatno uticati na uvećanje vaše ponude usluga i pokretanje novih projekata. Pružiće vam se mogućnosti da promenite radno mesto i da dobijete ono gde biste imali više mogućnosti da dalje napredujete, kao i da zauzmete jednu od nižih rukovodećih pozicija. U svom radu ćete početi da upotrebljavate nove metode i moderniju tehnologiju. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u koordinaciji sa poslovnim partnerima jer tu može da dođe do nesporazuma.

Sunce će praviti konjunkciju sa Neptunom u drugoj dekadi marta i doneće vam uvide u potrebe javnosti, što bi moglo da vam donese uspeh i uveća zaradu ako se bavite marketingom, ako ste javna ličnost ili ste stručnjak za odnose sa javnošću. Imaćete mogućnost da sklopite novo partnerstvo koje će vam otvoriti velike poslovne mogućnosti. Merkur će 17. marta praviti odnos sa Uranom i doneće vam podršku za uvođenje novih tehnologija u vaš način rada, a bićete u mogućnosti i da poboljšate vaše stručne veštine. Merkur će u trećoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Jupiterom i Neptunom. Ostvarićete važne dogovore sa poslovnim partnerima i rešićete veći deo administrativnih obaveza. Poboljšaćete vam se platni promet.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, pravosuđa, marketinga, trgovine, prosvete, logistike i transporta.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u vašem polju ljubavi i braka uneće sklad i sreću u vaš odnos sa voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumeti i pružaćete jedno drugom podršku. Ulazak Merkura u znak Riba 10. marta omogućiće vam da se sa partnerom intuitivno razumete. Vaš partner će vam poklanjati više pažnje, a vaša osećanja će biti duboka i iskrena.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom donosi vam intuitivne uvide u potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da svom partneru ispunite jednu veliku želju. Imaćete uvide šta vam je potrebno da bi vaš odnos bio skladniji. Konjunkcija Merkura sa Neptunom pokrenuće vas ka razgovorima o zajedničkih ciljevima oko čega ćete lako moći da se uskladite i dogovorite.

Ako ste slobodni:

Početak marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim optimizmom i plemenitošću. Pokloniće vam pažnju i otvoriće vam nove vidike. Umeće da vas nasmeje. Zaljubićete se i počećete da se viđate i izlazite sa vašom novom simpatijom. U drugoj polovini marta ćete otkriti da nije sve toliko idealno kako vam je delovalo na početku jer ćete uvideti da imate različita mišljenja i stavove oko važnih životnih stvari. To vas neće sprečiti da date šansu ljubavi i uđete u vezu.

Starije Device će ostvariti blizak kontakt sa osobom koju su nedavno upoznali i sa kojom su pronašle mnogo zajedničkih tema za razgovor. Između vas dvoje će se pojaviti osećanja u sredinom marta, što će otvoriti mogućnost emotivne veze.

ZDRAVLJE

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u vašem polju zdravlja na početku marta usmeriće vas ka uvođenju novih metoda za brigu o vašem zdravlju. Na prvom mestu ćete se potruditi da promenite neke ustaljene ali loše navike, a to će vam pomoći da steknete jaču otpornost na stres. Prijaće vam da provodite više vremena u prirodi, na mestima gde je vazduh čist.

Tokom marta će vam prijati dijetalna ishrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od jaja koja možete jesti na sve načine. Meso jedite svakodnevno, posebno piletinu i junetinu. Ribu obavezno uvrstite u svakodnevnu ishranu. Od povrća jedite zelenu salatu, kupus, brokoli, spanać i pečurke. Jedite orah i suncokretove semenke. Izbegavajte slatkiše, hleb i mleko.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život