in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

BIK ♉

POSAO

Merkur će 2. marta praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla i karijere i pružiće vam mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat koji vam može doneti napredak u karijeri. Uspeh vas očekuje ako se bavite modernim tehnologijama, elektronskom industrijom i ako ste inženjer sa licencom. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i vaše polje posla gde će praviti konjunkciju. Ući ćete u novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati izuzetno korisno jer će vam otvoriti mnoga nova vrata u poslu , kao i mogućnosti za napredak u karijeri. Može se dogoditi da promenite radno mesto ili da budete unapređeni. Svakako vas očekuju poboljšanja i nešto kvalitetno novo u poslu. Merkur će 10. marta ući u znak Riba i započećete da planirate jedan važan projekat u tajnosti i u saradnji sa investitorima koji su za to zainteresovani. Sunce će 13. marta praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za unapređenje saradnje. Biće vam jasno šta vam je potrebno kako biste uklonili smetnje u odnosima sa saradnicima i ostvarili kvalitetniju koordinaciju u zajedničkom radu.

Venera i Mars će u drugoj polovini marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane teškoće u razvoju novih projekata i novih radnih zadataka. Vaš pokušaj da koristite nove ideje i metode nailaziće na prepreke. Suočavaćete se sa izazovima koji su za vas novi i neplanirani, što će vas činiti ishitrenim i brzopletim, pa možete da načinite grešku i prouzrokujete zastoje u radu. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna otvara vam mogućnost da započnete da planirate nove projekte u tajnosti. Krajem meseca će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom i doneće vam dobar osećaj za praktična rešenja kojima ćete uspeti da prevaziđete nedavne prepreke i izazove. Vaši projekti će vam doneti stabilnu zaradu.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, inženjeringa, modernih tehnologija, zdravstva i javnosti..

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta donosi vam potpuno slaganje sa voljenom osobom u pogledu zajedničkih planova i ciljeva. Poboljšaćete komunikaciju i u svemu ćete se dobro razumeti. Vaše strasti će se probuditi i pokrenuti vas na zajedničke aktivnosti koje će vas ispuniti zadovoljstvom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.

Kvadrat Marsa sa Uranom u drugoj polovini marta doneće vam iznenadne i neočekivane nesuglasice u pogledu nečeg što vam je oboma u početku delovalo kao dobra ideja. Sada ćete odjednom zauzeti različita mišljenja o tome i mogući su sukobi i svađe jer ni vi ni vaš partner nećete hteti da popustite i promenite vaše stavove. To će uneti napetost u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom sa kojom ćete doživeti snažnu obostranu privlačnost i zaljubljenost. Osećaćete se kao da ste pronašli srodnu dušu. Ubrzo nakon što se upoznate ući ćete u intimne odnose. Vaš novi partner doneće vam nova iskustva u ljubavi i bićete srećni. U trećoj dekadi marta odjednom ćete uvideti da između vas postoje neke razlike koje će predstavljati ozbiljnu smetnju nastavku vaše emotivne veze.

Stariji Bikovi će u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja je originalna i privlačna i sa kojom će postati bliski i intimni mnogo brže nego što će moći da očekuju. Vaša sreća će trajati kratko jer ćete u trećoj dekadi meseca biti razočarani.

ZDRAVLJE

Početak marta vam donosi jak imunitet i stabilno zdravlje. Pronaći ćete nove metode za brigu o vašem zdravlju, uvešćete novi način zdrave ishrane i svakodnevne fizičke vežbe. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Venere sa Uranom, a to će vas činiti podložnim psihosomatskim smetnjama. Do kraja meseca imaćete stabilno zdravlje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vlaknima. Od povrća uzimajte pasulj, artičoku, kukuzruz, brokoli i sušeni grašak. Od žitarica jedite zobene žitarice, čia semenke i lanene semenke. Od povrća uzimajte suve šljive, jabuke, kruške i avokado. Kao dodatak jelima jedite badem i crnu čokoladu. Meso, mlečne proizvode i hleb jedite umereno.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život