in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Sunce će 2. marta praviti odnos sa Uranom i doneće vam neočekivane pogodnosti da pokrenete realizaciju jedne vaše kreativne ideje i da sklopite novo poslovno partnerstvo. Ostvarićete uspeh, napredak i bolju zaradu u kreativnim poslovima kao što je dizajn, ali i u marketingu. Imaćete dobar osećaj za potrebe javnosti i za privlačenje novih klijenata. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju. Otvoriće vam se mogućnosti da nabavite nova i moderna sredstva za rad koja će vam znatno ubrzati i unaprediti proces rada i izvršavanje radnih zadataka. Bićete u mogućnosti i da se premestite u novi radni prostor. Većinu rokova ćete uspeti da postignete na vreme zahvaljujući primeni novih tehnologija i boljoj organizaciji. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab, što vas upozorava da izbegavate da ulazite u bilo kakve rizike, kako poslove tako i finansijske jer bi ste mogli da se nađete na gubitku. Konjunkcija Sunca sa Neptunom će vam omogućiti da imate jasan uvid koji potezi mogu da vam donesu siguran uspeh.

Sunce će 18. marta praviti odnos sa Plutonom, što će vam omogućiti da postignete važan dogovor u vezi finansiranja važnih i velikih projekata. Obezbedićete i neophodnu logistiku. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom, saobraćajem, zabavom i edukacijom. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivana neslaganja sa jednim poslovnim partnerom, zbog čega ćete biti primorani da neke rokove pomerate, a to se može negativno odraziti na vaše finansije. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna, što će vas motivisati da se usmerite na poboljšanje vaše ponude usluga. Vaši nadređeni će vam poveriti odgovornije radne zadatke. Uspeh vas očekuje u oblasti zdravstva.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima prosvete, građevinarstva, dizajna, trgovine i u sektoru usluga. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Plutonom na početku marta dovešće do buđenja strasti između vas i voljene osobe, što će pojačati vašu bliskost i uneti nov kvalitet u vaš odnos. Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Marsom. Bićete motivisani da unesete promene u prostor koji delite sa voljenom osobom. Vaši porodični odnosi će se poboljšati.

Kvadrat Venere sa Uranom u drugoj polovini marta prouzrokovaće iznenadna neslaganja sa voljenom osobom zbog toga što ćete više vremena provoditi u društvenim aktivnostima, a manje ćete imati vremena za partnera i porodicu. Krajem meseca ćete uspeti da ostvarite stabilnost i sklad na emotivnom polju zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi marta osobu koja će vas snažno privući svojim slobodnim i savremenim shvatanjima, originalnim stilom života i pažnjom koju će vam pokloniti. Kako će privlačnost biti obostrana, ubrzo ćete ući u intimne odnose. Ubrzo ćete otkriti kako vaš partner nije spreman da uđe u emotivnu vezu nego mu odgovara samo slobodna varijanta. Bićete u iskušenju da prekinete odnos ali ćete odlučiti da budete mudri i utičete na partnera da poželi vezu.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja je razvedena ali je spremna na novu vezu. Otkrićete kako se u mnogim stvarima slažete, osim što vaša nova simpatija nije spreman za zajednički život. Nećete na tome insistirati i bićete strpljivi.

ZDRAVLJE

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta će uticati na jačanje vašeg imuniteta i pokrenuće vas da više pažnje posvetite očuvanju vašeg zdravlja. Počećete da praktikujete nove metode zdravog života i fizičkih vežbi. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Mogući su bolovi u leđima i zglobovima.

Vaša ishrana bi trebalo da se bazira na namirnicama koje u sebi sadrže antioksidanse. Od voća jedite suvo grožđe, borovnice, avokado, pomorandže, crveni grejpfrut, kivi, banane i jabuke. Od povrća će vam prijati spanać, brokoli, pasulj, krompir i kupus. Od mlečnih proizvoda jedite tofu sir. Za dodatak ishrani potrebni su vam zeleni čaj, kurkuma i matičnjak.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život