in

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti

Iako žena lav voli modu, skupe i lepe „komade“ nameštaja, antikvitete, unikate, kao i skup nakit i parfeme, uvek će svoj zarađeni novac radije dati onome kome je u datom trenutku potrebniji i kome može biti od veće koristi, pa je i u tom pogledu svoje ličnosti poznata kao veliki donator i humanitarac, i nikako nije sebična osoba, snob ili pak „grubi“ materijalista.

Vrline žena rođenih u znaku lava su – ljubaznost; vernost; iskrenost; poštenje; saosećajnost; inteligentnost; obrazovanost; sposobnost velike samokontrole; samosvesnost; otvorenost; komunikativnost; otmenost; manirizam; lepo držanje; velika opšta kultura; „čvrstina“ i opšta „stabilnost“ u karakteru i stavu; veoma „snažna“ volja; poletnost; „lepota“ duha; mudrost; emotivnost; strastvenost; romantičnost; racionalnost; razboritost; intuitivnost; logičnost u razmišljnju i planiranju; uspešnost; istrajnost; sklonost ka liderstvu; odsustvo kompleksa i zlonamernosti; energičnost; nezaustavljivost; neposrednost; odanost; humanost; plemenitost.

Mane žena rođenih u znaku lava su – nesposobnost opraštanja izdaje ili neverstva; osvetoljubivost; nervoza; ljutitost; bes; afektivnost; tvrdoglavost; teatralnost; samoživost; samoljublje; arogantnost; nametljivost; rasipništvo; sujetnost; snobizam.

Žena rođena u znaku lava kada se zaljubi

U ljubavnom aspektu žene rođene u znaku lava, obično traže „ravnopravne“ emotivne partnere, koji nisu skloni da im na bilo koji način nameću sopstvenu volju i dominaciju, ili pak da pokušaju da ih potčine sebi pokazivanjem nadmoći ili laskanjem, poklonima i lažnom pažnjom i podlošću.

Žena ovog znaka zodijaka, uvek je veoma svesna same sebe i svih svojih vrlina i mana, i neće dozvoliti da se bilo koji muškarac grubo „poigra“ sa njenim emocijama, ili da je prevari i da njome manipuliše jer je ona „lepši“ i po difoltu i „slabiji“ pol.

Žena lav ne dozvoljava sebi da je emocije i strastvenost koju nosi duboko u svojoj prirodi nadvladaju, i uvek je racionalna i promišljena u emotivnim vezama, jer je ona ta koja bira svog partnera, pa po pravilu nikada ne dopušta sebi da bude „izabrana“ ili tretirana kao nečiji „trofej“ ili „lutka“ za pokazivanje.

Kada jednom pronađe svog idealnog muškarca, žena lav je spremna da mu se u potpunosti „preda“ i posveti mu svu svoju pažnju, ljubav, nežnost i podeli svu svoju pozitivnu energiju koje ima na „pretek“, kao i da „otkrije“ svu silinu emocija i strasti koje nosi u sebi.

Ono što nikada i ni pod kakvim opravdanjem žena „lavica“ nije sposobna da oprosti svojim emotivnim ili bračnim partnerima, jeste iznevereno poverenje ili neverstvo u bilo kom smislu te reči, i bez obzira koliko je duboko povređena žena ovog znaka će bez premišljanja „krenuti dalje“ i osobu koja ju je izneverila će u potpunosti „izbrisati“ iz svog života i iz srca.

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive