in

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti

Odnos žena rođenih u znaku lava prema novcu – žene rođene u znaku lava veoma su svesne svojih materijalnih mogućnosti, i novac tretiraju kao dokaz uspeha u poslu, a ne kao nešto što im može odrediti vrednost ili pak društveni status.

Upravo iz tog razloga, žene „lavice“ novac često olako troše, ali nikada ne strahuju da će bez izvora prihoda da ostanu jer znaju da novac vrlo brzo i lako zarade, zbog svojih poslovnih sposobnosti i kreativnosti, ali nikako na nepošten način ili preko emotivnih i bračnih partnera.

Međutim, iako se neće buniti da svojim „jačim“ polovinama finansijski pomognu, žene u znaku lava će duboko u sebi svojim partnerima to „ubeležiti“ kao manu, jer nisu sposobne da pored sebe istrpe nesigurne i neostvarene muškarce koji nisu nezavisni u svakom smislu te reči, pa stoga i u materijalnom aspektu.

Sa druge strane, urođena karakterna plemenitost žena u znaku lava, učiniće ih spremnim da svojim prijateljima ili roditeljima bezuslovno finansijski pomognu, često ne očekujući da im se „pozajmice“ vrate, jer osećaju kao svoju dužnost da ukoliko su u mogućnosti pomognu onima koji u datom trenutku možda „nemaju dovoljno“.

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku lava su – glumica; modna kreatorka; lekar; psiholog; psihijatar; sudija; voditeljka; novinar; pevačica; advokat; trgovac; socijalni radnik; pisac; dizajner enterijera; baletska igračica; sportistkinja; kozmetičarka ; frizerka.

Žena rođena u znaku lava – opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe

Žena koja je rođena u znaku lava, najčešće je veoma pedantna kada je u pitanju njeno opšte zdravstveno stanje, i veoma je fizički aktivna, redovno vežba, zdravo se hrani i izbegava alkohol i cigarete.

Najčešće žene ovog znaka zodijaka pate od problema sa kičmenim stubom i velikim zglobovima (kuk; rame; koleno); obolevaju od srčanih bolesti i imaju problema sa perifernom cirkulacijom.

Iako retko, žene u znaku lava u poznim godinama mogu da pate od poremećaja metabolizma i posledične gojaznosti, kao i od oboljenja endokrinih žlezda i reproduktivnog trakta.

Poznate žene rođene u znaku lava

Samo neke od poznatih predstavnica ženskog zodijačkog znaka lava, a koje su vrlo uspešne i ostvarene u svim poljima života su:

Umetnost – Koko Šanel (modna kreatorka); Džoana Meri Rouling (dosta poznatija i kao J. K. Rouling – engleska spisateljica; autorka kultnog dela „Hari Poter“o dečaku čarobnjaku).

Javne ličnosti – Dženifer Lopez (pevačica); Madonna (pop-pevačica); Hali Beri (glumica); Šarliz Teron (glumica); Jelena Karleuša (pevačica); Kim Katral (glumica); Vitni Hjuston (pevačica); Sloboda Mićalović (glumica); Odri Tatu (glumica); Dženifer Flavin (model; medijska ličnost); Džilijan Anderson (glumica); Melani Grifit (glumica); Lajza Kudrou (glumica); Natali Portman (glumica); Iman (model; supruga muzičara Dejvida Bouvija); Neda Ukraden (pevačica); Helena Rojo (glumica); Gorica Popović (glumica); Mira Stupica (glumica); Sandra Bulok (glumica); Medlin Stouv (glumica); Stefani Krejmer (glumica); Kira Sedžvik (glumica); Rebeka Gejhart (glumica); Helen Miren (glumica); Dženifer Lorens (glumica).

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive