in

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Takođe, u nekim situacijama, žena rak se može u ispoljavanju emocija ponašati i suviše lakomo ili pak detinjasto, a pre svega kako bi prikrila svoje strahove od odbijanja ili duboke emotivne nesigurnosti, što potencijalni partneri opet mogu pogrešno da protumače kao njenu sklonost da bude veoma neozbiljna, ili pak kao želju da im se podsmeva i da ih na taj način oholo uvredi.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku raka

Ženske osobe koje su rođene u znaku raka, traže emotivne partnere koji ih mogu adekvatno razumeti, i koji će biti strpljivi i umeti da čekaju da se žena ovog znaka sasvim „otvori“ i da pokaže prave emocije i privrženost koju oseća duboko u sebi.

Žene rakovi, nikako ne vole nadmene i ohole muškarce, nametljivce ili pak tipove koji su „puni sebe“, kao ni osobe koje su sklone da budu površne i da ljubav shvataju kao „igru“, pa da i žene tretiraju kao svoje trofeje ili samo još jedan u nizu postignutih uspeha.

Kada pronađe idealnog partnera, žena ovog znaka zodijaka, spremna je da za njega učini i nemoguće, i da se preda u svakom smislu te reči svojim emocijama i strastima, da bezrezervno veruje, da mašta i da „leti“ od sreće.

Međutim, ukoliko se dogodi da se žena rak u bilo kom kontekstu oseti iznevereno ili izdano, ona će se jednostavno i vrlo lako potpuno zatvoriti u sebe, postaće nepristupačna i sklona očajanju i samosažaljenju, ali svoje partnere nikada neće povrediti iz osvete ili zle namere, već će pre biti sklona da im oprosti ali da sebe krivi za emotivni neuspeh ili „bračni brodolom“.

Od muškaraca koji joj se dopadaju, žena u znaku raka nikada ne očekuje „nemoguće“ ili nerealne stvari, već teži samo dovoljnoj dozi razumevanja, iskrenosti i odanosti koju je i sama spremna da pruži.

Za svoje emotivne partnere, žena rak obično bira muške osobe koje su njoj slične po prirodi i razmišljanjima, sa kojima može da se lako složi u shvatanjima i stavovima, i koje će joj život učiniti boljim i lepšim ali bez lažnih obećanja, grandioznih gestova, skupih polona ili laskanja.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku raka su – najčešće se žene u znaku raka dobro emotivno „pronalaze“ sa muškim partnerima koji su u horoskopu jarac, rak ili bik.

Takođe, skladnu vezu ili dobar brak, žene rakovi mogu da očekuju sa muškarcima rođenim u znaku device, škorpije ili riba.

Žene u horoskopu: BLIZANAC – Zabavne, duhovite, fascinantne i tajanstvene, uvek spremna za avanturu

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti