in

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Sa druge strane, iako su ženama ovog znaka zodijaka veoma atraktivni i magnetski privlačni muškarci u znaku ovna ili vodolije, sa njima po pravilu nikada ne uspevaju da pronađu neki vid „zajedničkog jezika“, pa se takve veze završe i pre nego što postanu dovoljno iskrene i duboke.

Žena rođena u znaku raka kao prijatelj

Ženskim osobama koje su rođene u zodijačkom znaku raka, prijatelji i drage osobe su uvek ispred svih, pa ne tako retko i ispred njihovih sopstvenih potreba i želja.

U prijateljstvu su žene ovog znaka zodijaka potpuno požrtvovane, verne i odane, spremne da pomognu, posavetuju ili podrže svoje drage ljude kada god im je to potrebno.

Svojim prijateljima žene u znaku raka spremne su da daju sve najbolje od sebe, a takođe im uvek opraštaju bilo kakve greške, izdaje, iznevereno poverenje, dugove ili uvrede bilo koje vrste.

Možda bi se ovakvo ponašanje žena u znaku raka moglo pripisati svim vrlinama njenog divnog karaktera, ali je suština u tome da osobe ovog znaka zodijaka ne mogu da podnesu samoću i osećaj da su napuštene, pa se zbog toga prilagođavaju, „gaze sebe“ i opraštaju lako i bez osvete.

Porodica, moralne i tradicionalne vrednosti, kao i kućno vaspitanje ženama u znaku raka su uvek i bez izuzetka na prvom mestu, pa se trude da se brinu o svojim roditeljima i da im uzvrate svu pažnju i ljubav koju su od njih tokom odrastanja dobile.

Kada se ostvare kao majke, žene rakovi su vrlo saosećajne i bolećive prema željama svoje dece, i nikako ne umeju da budu stroge i principijelne, već svoju decu „vaspitavaju“ pre svega nežnošću, lepim rečima, maženjem i udovoljavanjem svim njihovim prohtevima.

Kakva je žena rođena u znaku raka na poslovnom aspektu?

Kada je u pitanju poslovni aspekt života, žene u znaku raka su veoma istrajne i izdržljive, ne stide se bilo kog poštenog posla i uvek su spremne da daju svoj maksimim kako bi pošteno ispunile zadate ciljeve i postigle zasluženi uspeh i materijalnu satisfakciju.

Iako su u svakom poslu kojim se bave vrlo vredne i odgovorne, žene u znaku raka ne vole poslove koji ih ne ispunjavaju, ili koje pak koje moraju da rade bez emocija, iako će se i u takvim profesionalnim izazovima zbog svoje sklonosti da budu istrajne i da ne odustaju, odlično snaći i ostvariti.

Žene u horoskopu: BLIZANAC – Zabavne, duhovite, fascinantne i tajanstvene, uvek spremna za avanturu

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti