in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2023: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

BIK

OFICIR-IZNENADNA SREĆA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Od korektnih odnosa početkom meseca, pa do problema i netrpeljivosti krajem ovog perioda. Sve ćete uspeti da upakujete u mesec dana, a momenat preokreta može biti baš tokom druge dekade. Karta Iznenadna sreća u ovoj kombinaciji označava neprijatna iznenađenja, napetost i nervozu koja će nekako na velika vrata ući u vaš odnos.

Šta da vam kažem osim, pokušajte da i vi i partner budete tolerantniji jedno prema drugom. Slobodni Bikovi bi mogli preko poslovnog segmenta da upoznaju nekog u prvoj polovini juna. No, malo je verovatno da će ovo biti „uobičajen“ odnos, već pre liči na nešto strasno, pomalo površno ili povremeno viđanje. Neće biti ništa čudno ukoliko to bude zauzeta osoba.

Posao

Prva dekada juna je em korektna, em prilično mirna po pitanju posla. Uglavnom ćete obavljati neke uobičajene, svakodnevne obaveze i korektno funkcionisati sa saradnicima.

Tokom druge dekade dolazi do nekih preokreta, promena koje vam ne prijaju, a može se dogoditi i da vas neki ljudi sa kojima radite debelo iznerviraju.

Sve do kraja meseca biće teško vratiti odnose u normalu, i uglavnom ćete funkcionisati zajedno zato što to morate. Po pitanju finansija – nestabilno, prvi deo meseca dobar.

Zdravlje

Sem stresa, koji će naročito biti prisutan u drugom delu juna, trebalo bi voditi računa i o krvnim sudovima, nervima. Moguće je da ćete morati da posetite lekara.

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka