in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

OVAN

Ljubav

Partner se trudi oko vas, ali vi smatrate da je samo jak na rečima, a da delima nikako da dokaže svoju privrženost i emociju prema vama. Potrebni su vam „opipljivi“ dokazi ljubavi – ove nedelje je taman mlad Mesec u vašem polju strasti – odličan momenat da unesete više vatre u vaš odnos, ali one fine koja donosi osmeh na lice….U ovoj nedelji postoji šansa da se Ovnovima, bili oni slobodni ili zauzeti javi osoba sa kojom su imali jako dobar odnos ranije, moguće čak i simpatije. Zagolicaće vas komunikacija sa njom, a u kom pravcu će situacija ići na dalje, to zavisi samo od vas. Oni koji su usamljeni, sem te neke prošlosti, ove će nedelje tako lepo flertovati, tako se fino zabaviti i uživati u društvu suprotnog pola…

Posao

U prvom delu nedelje moguće je obnavljanje saradnje ili kontakt od strane osoba sa kojima ste ranije radili. Nudi vam se nastavak, ovog puta pod nešto povoljnijim uslovima. Iako sve izgleda na prvi pogled kao odlična poslovna šansa, treba biti oprezan da vam nešto ne promakne. Tokom ove nedelje lakše ćete pronalaziti zajednički jezik ili rešenja za probleme sa onima koji su vam poslovno važni. Od ove sedmice ulazite u period velikih promena.

Novac

Sto kombinacija vam je u glavi kada je novac u pitanju. A izgleda da će neke od njih ove nedelje i uroditi plodom. Nije loše, nije….

Zdravlje

Ove nedelje vam je raspoloženje na mnogo višem nivou nego inače. Uglavnom ćete se osećati dobro. Stariji neka češće kontrolišu pritisak.

Hrana

U ovoj sedmici prija vam sve što je konkretno – konkretni ljudi, konkretna dešavanja, pa i „konkretna“ hrana. Još ako je prijatna i za oko, lepo aranžirana – sreći vašoj kraja nema….A ukoliko na kraju obroka ide i poveće parče torte ili kolača – ekstaza je potpuna…

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA