in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

RIBE

Ljubav

Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom baš i nije najbolja u ovoj nedelji. Partner neke stvari zaboravlja, sa vaše tačke gledišta preteruje u svojim rečima i postupcima, kada vam je najpotrebniji – nema ga. Koliko god vama ne izgledalo tako – jedan deo krivice za trenutnu situaciju snosite i vi. Drugoj strani vi izgledate kao konfuzni, nedefinisani. Ima leka za ovo, naravno – treba sesti i raščistiti sve nejasnoće. Zvuči lako, ali treba to uraditi, zar ne? Ukoliko ste usamljeni, stvarno nije trenutak da se zatvorite i povučete u sebe. Neke osobe su oko vas i nude vam, ako ne emociju, a ono makar dobro raspoloženje, malo flertovanja i zabavu. Zašto ovo sebi uskraćujete?

Posao

Vesti i informacije koje stižu do vas totalno su kontradiktorne i zbunjuju vas. Ništa vama više nije jasno – ni da li će biti nešto od onoga što vam je obećano, niti u kom pravcu vaša karijera sada ide. Ne dramite bez razloga, ono što se sada ne zna saznaće se uskoro. Iskristalisaće se stvari – ne zaboravite da je u ovoj nedelji veliki benefik Jupiter ušao u vaše polje karijere. Tek ćete vi imati pravih prilika da pokažete koliko vredite. Održavajte dobar kontakt sa saradnicima i kolegama – trebate jedni drugima.

Novac

Sada možete lakše rešiti troškove ili čak dugovanja iz prethodnog perioda. Novac koji očekujete dolazi, i možda će ga biti i više nego što mislite….

Zdravlje

Nešto više pažnje biste trebali da obratite na imunitet. Iako vam se čini da je sve u redu, ipak ste u ovoj nedelji skloni prehladama.

Hrana

Malo ste neusklađeni sami sa sobom kada je ishrana u pitanju. Čim ste u društvu, osećate potrebu za jelom i prija vam sve ono što pojedete. Čim ste usamljeni, sami sa sobom, vaš apetit se u potpunosti zatvara i ni je vam ni do omiljenih namirnica…

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA