in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

VAGA

Ljubav

Retrogradna Venera u vašem polju ličnosti mora da donosi određenu količinu nezadovoljstva, koliko god se situacije sa voljenom osobom ili bračnim partnerom odvijale nekim svojim ustaljenim tokom. Da je sto stvari super a samo jedna ne valja – ta jedna bi vam bola oči i donosila nemire. Nije problem u partneru, već u vašem pogledu na vaš odnos. Zato bi bilo dobro da unesete novine, da pokrenete lepa dešavanja, da prijatno iznenadite partnera. Ukoliko ste usamljeni, ponovo ste pokrenuli komunikaciju sa nekim koga ste poznavali ili simpatisali ranije. Pored ovih razgovora koji vam prijaju, nosi vas talas pozitivne energije koji u vaš život donosi one koji bi da vas osvoje. Flertovaćete i uživati u tome.

Posao

Nadate se da je period u kojem ste se osećali napeto i nesigurno, u kojem ste sve završavali u poslednjem trenutku – iza vas. Ulazak Jupitera u znak Strelca označava i ulazak ozbiljnih poslovnih ljudi u vaš život. Takođe, mlad Mesec u polju finansija doneće vam pokretanje poslovnih priča od kojih ćete imati finu finansijsku korist. Pošto je Merkur, planeta koja predstavlja dogovore, trenutno u svojoj retrogradnoj senci, savetuje vam se da ne žurite sa bilo kakvim potpisivanjima. Sačekajte malo.

Novac

U ovoj će se nedelji veće sume novca sliti u vaše džepove. No, i pored toga – niste opušteni, baš iz razloga što ste predugo imali borbu sa trošovima i izdacima.

Zdravlje

Osećate da vam je preko potrebno da se pokrenete i budete fizički aktivniji. Pravi je momenat da se vratite rekreaciji. Starijima – manji problemi sa pritiskom.

Hrana

Lepo za oko, lepo za nepce. U periodu ste kada želite da i izgled i miris i ukus hrane bude savršen. Apetit je trenutno umeren – baš onako kako vama najviše prija. Jedino je ostala naglašena ta potreba za slatkišima. Jedna mana na svo vaše savršenstvo – pa to se ni ne računa, zar ne?

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA