in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

LAV

Ljubav

Ni vi sami ne znate šta vam je kada su vaša partnerstva u pitanju. Čas ste odlično, čas dramite oko sitnica, što će posebno biti naglašeno sredinom sedmice. Preplaviće vas kontradiktorne emocije koje ćee teško kontrolisati. Osećaj osujećenosti, ljubomora, sumnja, potreba da sa voljenom osobom raspravite – samo vas može uvesti u problem. Kontrolišite malo svoje reakcije. Ukoliko ste usamljeni, neko ko vas odavno privlači, ili vas je pak privlačio u prošlosti – sada vam se javlja. To može biti i osoba koja je vezana za druge prostore, za putovanja. U svakom slučaju – komunikacija sa simpatijom kreće uzlaznom linijom i nije ni čudo što ćete „poleteti“. Da ne biste kojim slučajem grubo aterirali, smanjite euforiju.

Posao

Čak i da sve u ovoj nedelji funkcioniše kako treba – vi ćete bez problema pronaći razlog da se nervirate i jedete sebe. Ako nešto strašno želite da promenite ili pokrenete, a to nikako da se realizuje, nemojte odmah padati u bedak. Pustite, smirite se malo – za neke stvari je potrebno vreme da se pokrenu, neće vam pobeći, ne brinite. Informacije koje dolaze do vas sada vas mogu samo zbunjivati – nemojte da reagujete jer je veliko pitanje koliki je postotak istine u njima.

Novac

Umete vi da zaradite, i tu ne leži nikakav problem. Ali, imate osećaj da su vam u jednom momentu pare u rukama, a već u narednom su misteriozno iščezle. Nisu. Samo trošite bez mere i bez plana.

Zdravlje

Fizički deo još i kako tako, ali taj mentalni – baš i nije za pohvaliti se. Hajte vi lepo na neko opuštanje, na neke meditacije, malo mozak da otresete od kojekakvih crnih misli i strahova…

Hrana

Vi ćete se lepo zaokrugliti u ovom periodu ukoliko ne budete krenuli sa promenama u načinu ishrane. A gde ćete bolju nedelju za tako nešto nego što je ova? Ukoliko vam se ne dopada odraz u ogledalu i osećate se teško – pa vreme je da nešto menjate, zar ne?

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA