in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

STRELAC

Ljubav

I evo razloga za radovanje vama! Posle svih peripetija vezanih za vaš emotivni život, kroz koje ste prolazili godinama unazad – u ovoj nedelji vaš vladar Jupiter prelazi u vaš znak. Sreća i optimizam će se vratiti u vaš život i to u velikoj meri! Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije odnose. Ukoliko ste bili u nekoj vrsti svađe, do pomirenja može doći tokom ove sedmice. Oni koji su usamljeni imaju vrlo zanimljivu komunikaciju sa suprotnim polom. Može biti više osoba oko vas sa kojima fletujete i koje vam donose osmeh na lice. Ne žurite sa ulaskom u vezu, pustite da se neke kockice poslože same od sebe.

Posao

Da vas neko posmatra sa strane pomislio bi kako vi sa lakoćom završavate more raznoraznih obaveza. A niko u suštini ne zna koliko je to vama trenutno opterećujuće. Da, imate energiju i tu nije problem. Ali povremeno ne znate na koju stranu pre da se okrenete. Merkur, koji je trenutno u vašem znaku i u svojoj retrogradnoj senci, ali i kvadratu sa Neptunom – ne daje vam jasnu sliku kada su predlozi i dogovori u pitanju. Za konkretizaciju bilo čega bilo bi najbolje da malo sačekate.

Novac

Finansijskih rezultata koji vam donose zadovoljstvo će biti u ovoj nedelji. Ali, to ne znači da ste stabilni i da možete da se rasipate.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija kod mlađih Strelčeva. Ipak, mogli biste da pojačate fizičku aktivnost i uradite nešto po pitanju ishrane. Stariji – sklonost reumatičnim bolovima.

Hrana

I da – Jupiter ulazi u vaše polje ličnosti polovinom ove nedelje, u svoje vladarstvo i mesto gde je izuzetno jak i od velikog uticaja. Sada bi bio pravi trenutak da podvučete crtu i okrenete se zdravijem načinu ishrane. Možete vi to.

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA