in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

DEVICA

Ljubav

Partner nije navikao na ovakva vaša ponašanja i ima osećaj da ne može više da računa na vas, jer ste totalno postali promenljivi. Obećate pa zaboravite, kažete pa se pravite da niste kazali, naljutite pa se odljutite, pa se na njegove primedbe smejete i ponašate neozbiljno. Šta li vam je, to samo vi znate – ali gledajte da ne dovodite voljenu osobu u sumnju svojim postupcima….Ukoliko ste usamljeni, neko koga ste upoznali preko poslovnog segmenta se aktivirao i non stop vas „čačka“. Vi se malo smejete, malo nećkate – a u stvari – baš vam je lepo, prija vam. Svesni ste da je ovo samo flertovanje, otvorena prilika za neku avanturicu, ali baš vam je slatko i ne želite da prekinete….

Posao

Zaleteli ste se u neke poslove, u neke dogovore. Negde u sebi ste svesni da to nije toliko lako kao što izgleda i da se obavezujete na veliku količinu obaveza, ali trenutno ne želite da vidite tu tamnu stranu – optimistično koračate unapred, nadajući se najboljem! U suštini – otvarate nova poglavlja, a još uvek niste u potpunosti okončali stara. Nemojte da vam se to obije o glavu. Ne zapostavljajte svoje obaveze, jer ćete pre ili kasnije snositi konsekvence zbog toga.

Novac

Povremeno vam nije jasno niti odakle izvlačite novac koji vam je potreban, ali ni odakle su se stvorili svi ti neki silni troškovi koji su vas spopali sa vih strana. Para ima, ali vi ne raspolažete njima kako treba.

Zdravlje

Ukoliko niste zalečili neku prehladu, ona se može vratiti tokom ove sedmice. Čuvajte grlo i pluća, osetljiviji ste nego što mislite.

Hrana

Potrebni su vam redovni i izbalansirani obroci. Bilo kakvo „iskakanje“ dovešće ili do smanjene energije ili do toga da se osećate teško i naduveno. Što više svežeg voća i povrća, što više vitaminskih „bombi“ . zdrava ishrana vam je sada neophodna.

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA