in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

ŠKORPIJA

Ljubav

Za one u emotivnim vezama i brakovima ovo je izuzetno važna sedmica. Naime, u njoj se mogu napraviti oni pravi koraci ka stabilizaciji i konačnom sređivanju pomalo poljuljanog odnosa sa voljenom osobom. Jedno drugom ste sada podrška i potpora, što donosi talas dobre energije u vašu vezu. I vi sada mnogo toga sagledavate na drugačiji način i spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Ukoliko ste usamljeni, izlazak, druženje sa prijateljima ili jače aktivnosti na društvenim mrežama – mogu u vaš život doneti staru simpatiju ili poznanika. Iako ste smatrali da ste ovu osobu davno zaboravili ili prevašili – primetićete da vam izuzetno prija kontakt sa njom. Gde će i da li će to uopšte negde voditi – videćemo.

Posao

Odlična nedelja za pokretanje i za nov način sagledavanja svih situacija u poslovnom segmentu. Mlad Mesec u vašem polju ličnosti uvodi vas u period inicijative, najpre kada su neke vaše ideje ili privatni poslovi u pitanju. Pred vama su neke vrlo bitne odluke i sada ćete moći da ih jasno razmotrite i povučete pravi potez. Neko vrlo uticajan i poslovno jak, a može biti i stranac, predlaže vam posao koji bi mogao da iz korena izmeni vašu najpre – finansijsku situaciju. Vredi, samo ne treba žuriti previše.

Novac

Jupiter, planeta koja vlada vašim finansijama, ušao je u vaše polje novca. Bića para, drage Škorpije, samo nemojte da očekujete da momentalno budete zatrpani njima.

Zdravlje

Čini vam se da, kada biste mogli da utišate svoje nemire i strahove, osećali biste se savršeno. Lek je u fizičkoj aktivnosti i u druženju sa pozitivnim ljudima.

Hrana

Mlad Mesec u vašem znaku ove sedmice pokrenuće one pozitivne promene po pitanju ishrane koje su vam sada toliko potrebne. Sada se mogu preseći neke loše navike, sada se može pokrenuti zdraviji način života i ishrane.

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA