in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

BIK

Ljubav

Konačno ste se opametili i umesto da skačete za svaku sitnicu i da dozvolite da vas sve izbacuje iz takta – sada počinjete da igrate malo promućurniju igru sa voljenom osobom. Malo ćete da taktizirate, malo da budete nedostupni, da ne skačete na svaki partnerov poziv. Distanciraćete se od svojih emocija i krenuti da razmišljate glavom, a ne srcem. Voljena osoba će biti zaintrigirana vašim ponašanjem i početi da vam posvećuje više pažnje. Ukoliko ste usamljeni, u vama je ponovo počela da se budi želja za društvom, za provodom, jednostavno – mesto vas ne drži. Neka eks simpatija će krenuti sa jačim kontaktima, pokušavajući da vas podseti na sebe. Imate izbor, ne zaboravite to!

Posao

Situacije oko vas u poslovnom segmentu nisu bajne, ali konačno ćete uspevati da ne dozvolite da vas to suštinski dotiče. Jednostavno – ne možete više da se nervirate oko svega i oko svakog. Em ćete se vi osećati bolje, em ćete funkcionisati lakše nego u prethodnom periodu. Odradićete dosta onoga što ste propustili, a pokrenuće se i neki kontakti iz prošlosti. Podsetite neke ljude na sebe, ništa vam neće škoditi a može da vam donese čak i novu poslovnu priliku.

Novac

Malo ste se rasuli kada su troškovi u pitanju, ali lepo uspevate da nekako sve dovedete na svoje mesto. Moguće naplate potraživanja iz prethodnih perioda.

Zdravlje

Počinje da vas „drma“ želja da se pokrenete, ali joj se bar za sada vrlo uspešno odupirete. Zaista je vreme da budete fizički aktivniji. Itekako će vam prijati.

Hrana

Trudite se da ne preterujete ni u čemu, ali to će tokom ove sedmice povremeno biti težak zadatak za vas. Pojačana je potreba za uživanjem u slatkim i slanim zalogajima – u stvari, potrebno vam je opuštanje, a to trenutno pronalazite samo u hrani…

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA