in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

JARAC

Ljubav

Jarčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima bi trebali da na prvo mesto ove nedelje stave odnos sa partnerom. Oboma vam je potrebna promena, jer se vidi da se neka monotonija i nervoza svakodnevice uvukla između vas dvoje. Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka – potrebno vam je da vratite pozitivnu energiju sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, nedoumice oko osobe koja je ponovo u vašem životu bujaju. S jedne strane – izuzetno vam prija kontakt, ali sa druge – strahovi i nesigurnosti rade i ne usuđujete se da se prepustite. Koristite ovaj period koji je izuzetno povoljan i za nova poznanstva – spustite malo gard i dozvolite da vam se zainteresovani približe.

Posao

Merkur, koji vam je trenutno iza leđa i u svojoj retrogradnoj senci – kao da ne dozvoljava da se ono što ste planirali konačno i pokrene i realizuje. U poslednjem momentu dolazi do nekog prolongiranja, promena, vraćanja korak unazad ili pak problema sa papirologijom. No, ništa od ovoga neće vas zaustaviti u vašem pohodu ka cilju. Kao da vam prepreke samo daju vetar u leđa i krećete u bitku za njihovo prevazilaženje. Neki mudri ljudi su oko vas i daju vam podršku – saslušajte ih.

Novac

Dosta troškova u poslednje vreme destabilizovalo vas je i donosi vam povremenu zabrinutost. Ima lepih priliva ove sedmice – dići ćete se…

Zdravlje

Popravljanje raspoloženja kroz kontakte sa pozitivnim ljudima diže vas i u zdravstvenom segmentu. Gledajte da pronađete dovoljno vremena za san i odmor.

Hrana

Nemojte svojoj ishrani pristupati rutinski i zadovoljavati se jednoličnim obrocima. Oslušnite potrebe svog organizma i delujte u skladu sa tim. Potrebno vam je više južnog voća, više vitamina, ali i nešto kaloričnija ishrana koja će vam doneti dovoljno energije.

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA