in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

BLIZANCI

Ljubav

Komunikacija trenutno ne funkcioniše najbolje u vašim emotivnim relacijama. Vi ste okupirani mnogim situacijama, pitanjima koja vam se vrzmaju po glavi, pa partneru delujete kao da ste distancirani i okrenuti samo svojim potrebama. Pošto su u drugom delu nedelje mogući i neki nesporazumi, bilo bi fino da se potrudite da ih rešavate što pre. Ukoliko ste usamljeni, definitivno je da ste se pokrenuli. Lako sklapate nova poznanstva, slatko vam je da flertujete, da izlazite, da uživate. No, ne bih rekla da je vaše interesovanje usmereno samo ka jednoj osobi, moguće je da trenutno ni sami ne znate šta i koga želite. Osoba sa kojom se odavno niste čuli niti videli dolazi ponovo u vašu blizinu. Moguć je susret.

Posao

Vi ste uglavnom pozitivni, pa na neki lakši način uspevate da baratate situacijama koje bi vam u drugim prilikama donosile samo nerviranje. Sada kao da ne dozvoljavate da vas tako nešto dotiče. Neko može u ovoj nedelji ispuniti obećanje koje vam je dao, olakšati vam ili vam čak otvoriti nove poslovne mogućnosti. Ulazak Jupitera u vaše polje poslovnih partnerstava može doneti susret sa osobom koja je bitna za vašu poslovnu budućnost i koja vam može biti od velike koristi.

Novac

Malo ste zadovoljni, malo niste. Možda biste bili stabilniji po pitanju finansija kada biste prikočili po pitanju nekih troškova.

Zdravlje

Gubićete dosta energije na to što pokušavate da funkcionišete odjednom na sto strana. Poboljšajte ishranu. Stariji – ne bi bilo loše da proverite krvnu sliku.

Hrana

Imate vi sad preča posla nego da gubite vreme na pripremu obroka, mnogo više će vam odgovarati neki brzi, usputni zalogaji. No, ovo se može odraziti na vaše varenje, pogotovo u danima oko vikenda. U tom periodu vodite računa i o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite.

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA