in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. NOVEMBRA 2018-TE: TAKTIZIRANJE, BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA, NOVA POZNANSTVA

RAK

Ljubav

Da je sve savršeno sa partnerom – pa i nije. Da se može popraviti u ovoj nedelji – pa može itekako! Na nebu mlad Mesec, a vi spremni za nov početak. Spremni da bijete bitke za ljubav i da iz njih, naravno – izađete kao pobednik. Moguće je da povremeno provejava nepoverenje ili sumnja, ali otvoren razgovor sve leči, to znate i sami! Oni koji su usamljeni – vaše polje ljubavi je aktivirano mladim Mesecom i vi ste spremni da se zaljubite do nosa. Još samo da pronađemo tog nekog pravog i priča može da počne. A za tako nešto postoje šanse, jer vaša otvorenost za emocije privlači nove ljude u vaš život. Ima tu zanimljivih situacija i preko posla, ali vas i neko vama vrlo blizak može upoznati sa novom osobom…

Posao

Puno posla, dosta obaveza za koje ste svesni da ste ih zapostavili i kojima je zaista vreme da se posvetite što pre. Ne dozvolite da vam se stvari nagomilavaju jer uskoro ulazite u period kada vam se to može obiti o glavu. Proveravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer ste pomalo konfuzni i skloni tome da neke poslove otaljavate. Jupiter ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice i svakako će vam doneti dobrobiti svojim tranzitom u narednih godinu dana, ali to ne znači da ga trebate dočekati u poslovnom haosu.

Novac

Mogućnosti za dodatne zarade preko hobija, preko kreativnosti i novih ideja. Ukoliko trgujete bilo kojom vrstom robe – naplatite odmah, odloženo plaćanje može samo da vam donese glavobolju.

Zdravlje

Svesni ste vi i sami da nešto morate menjati u svojim životnim navikama. Više se krećite, ali nađite vremena i za odmor i opuštanje. Stariji Rakovi – proverite krvnu sliku.

Hrana

Ah te emocije….Upravljaju vam životom u potpunosti, pa i segmentom ishrane. Sada, kada ste emotivno baš potaknuti bi bio pravi momenat za promene, za nov režim ishrane, za dijetu. Videćete koliko ćete se bolje osećati.

3 ŽENSKA NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2018-TE: PRIJATAN DAN, OSJEĆATE SE MOĆNO, INTUICIJA JE POSEBNO IZRAŽENA